Niezastąpione milenium - gruby projekt - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Niezastąpione milenium - gruby projekt (/Temat-Niezastapione-milenium-gruby-projekt-164818) |
Niezastąpione milenium - gruby projekt - rejwus15 - 21-10-2019 21:48 #Wstęp Cześć dzień dobry witam! Właśnie wpadłeś do mojego dziennika, który na pewno zmotywuje mnie do nowego projektu w "moim małym internetowym świecie". Mowa tutaj o opcjach binarnych! Myślę, że chodzi tutaj głównie o systematyczność, którą chcę sobie wypracować publikując wpisy. Założyłem sobie, że chcę dodawać posty codziennie z moich zagrań jeśli nie rozłoży mnie choroba lub po prostu coś mi nie wypadnie. A więc ruszajmy dalej... #O mnie Mam na imię Miłosz! W marcu dobiłem HOT 19stki, i zacząłem dwudziesty rok mojego życia. Część ekipy kojarzy mnie ze zlotów, bo miałem przyjemność dwa razy pojawić się i poznać tych wspaniałych ludzi! Teraz już na pewno nie opuszczę żadnego! Zajebisty reset i przeogromna dawka motywacji, serdecznie polecam! W internecie zarabiam od 2015 roku. Na początku wiadomo jak na gimnazjalistę przystało dorabiałem sobie i trwoniłem hajs na prawo i lewo na przeróżne zachcianki. Mniej więcej od roku 2018 zaczęły pojawiać się naprawdę przyzwoite kwoty na moim koncie. Kilka zawirowań jak to w biznesie, ostatnie miesiące ciężkiej pracy i tak od ponad roku utrzymuję się z internetu. Na studia nie poszedłem, szkoła nigdy do mnie nie przemawiała, choć może i tam się kiedyś pojawię. Na pewno przez najbliższy rok poświęcam się tylko i wyłącznie biznesowi. Obecnie staram rozwijać się "zawodowo" jakkolwiek to nie brzmi, fizycznie - ćwiczę na siłce i po prostu dużo czytam. Dziennik będzie poświęcony tylko opcjom binarnym. To tyle słowem wstępu. #Pomysłodawca... Skąd pomysł na taki dziennik? To tego pamiętnika "namówił" mnie kolega również tutaj z forum o nicku usterka4. Razem prowadzimy to całe przedsięwzięcie, wymieniamy się doświadczeniami i próbujemy razem się rozwijać. Opcje już troszkę znam, bo siedząc tyle lat w internetowym zarabianiu na początku sporo skakałem po tematach i również trafiłem na opcje binarne. Nigdy na giełdzie nie straciłem, ale miałem też dużo szczęścia na samym początku mając około 15/16 lat. Szybko rozwinąłem konto i zaczęły się konkretne stawki, ale potem to całe zabronienie opcji i tak to się skończyło. #Na czym będę zarabiał? Na czym będę zarabiał? Tak jak wspomniałem już na początku, będą to opcje binarne. Siedząc któregoś dnia przy kompie odkryłem pewną zależność i zacząłem testować. Następnie poznałem usterka4 i razem stworzyliśmy coś co naprawdę bardzo ładnie działa. Moim brokerem będzie pocketoption i wpłacę najmniejszy depozyt 50$ i postaram się rozkręcić konto. Jeśli chodzi o giełdę nie jestem zwolennikiem wpłacania dużych kwot, raczej polegam tutaj na procencie składanym, dorobieniu się i graniu na pieniądzach brokera. I każdemu to polecam. Ową strategią gram już jakiś czas i przynosi naprawdę zadowalające mnie efekty, teraz na potrzeby dziennika zaczynam od nowa, bo czuję się na siłach, żeby rozpocząć kupowanie opcji na realnych pieniądzach. #Doświadczenie Opcjami binarnymi zainteresowałem się kilka lat temu. Obserwowałem długi czas i uczyłem się na czym to wszystko polega. Miewałem też kilka przerw, kilkumiesięcznych. Obecnie postanowiłem powrócić, gdy opracowałem tą "strategię" i mam troszkę czasu, aby się temu poświęcić. Nigdy na giełdzie nie wyszedłem na minus w ogólnym rozrachunku. Z początku miałem dużo szczęścia, potem pojawiła się już skuteczna analiza i ładnie to szło. Może ktoś kojarzy strategię Hubba Bubba, bo to nią grywałem sobie, gdy byłem jeszcze nieletni na koncie mamy. Poznałem ją na forum binarne.com Ropsonta! Uczestniczę też w projekcie SkyTower, który bardzo serdecznie polecam! Mimo wszystko to tam też dużo się nauczyłem. I jakoś teraz zbierając to wszystko do kupy, całe to doświadczenie, myślę, że coś z tego będzie. Życzcie mi powodzenia! W przypadku jakiś pytań proszę pisać śmiało! RE: Niezastąpione milenium - gruby projekt - ~eL - 22-10-2019 06:30 Ciekaw jestem co to za zależność Będę obserwował bo jestem ciekaw efektów. Powodzenia, RE: Niezastąpione milenium - gruby projekt - Obamakiller - 23-10-2019 11:44 Na jakiej stronie grasz? RE: Niezastąpione milenium - gruby projekt - pysioor - 23-10-2019 18:32 Wytłumaczyłbyś na chłopski rozum jak dzialaja opcje binarne ? RE: Niezastąpione milenium - gruby projekt - mysc - 24-10-2019 15:14 (23-10-2019 18:32)pysioor napisał(a): Wytłumaczyłbyś na chłopski rozum jak dzialaja opcje binarne ? Opcje to taka uproszczona wersja rynku Forex. Tutaj decyduje się tylko na kierunek ruchu ceny. Polegają na spekulacji, czy cena wybranego przez Ciebie aktywa/pary walutowej pójdzie w górę, bądź też w dół w danym przedziale czasowym. Czyli to taka metaforyczna forma obstawiania na wzrost/spadek, zakładu z brokerem czy cena wzrośnie czy zmaleje @[rejwus15], @[Ropsont], poprawcie mnie proszę jeśli się mylę ;p RE: Niezastąpione milenium - gruby projekt - Ropsont - 26-12-2019 18:35 Właściwie kolega Mysc wyczerpał temat. W przeciwieństwie do Forex'a, na opcjach nie możesz zamknąć pozycji w dowolnym momencie, a jeśli broker udostępnia taką możliwość, to jest to najczęściej niesamowicie nieopłacalne. Opcje są trudne bo brokerzy dobrze wiedzą w jaki sposób działa rynek na świeczkach H1 czy M30 i dostosowują te czasy wygaśnięcia do pełnych godzin, co często daje im możliwość manipulacji. Jest to rodzaj bukmacherki na żywym rynku, obecnie zakazany w Europie przez regulacje ESMA. Opcje krótkoterminowe poniżej 15 minut są już bardzo zbliżone do hazardu. Warto wspomnieć, że oferowane zwroty zysku oscylują zazwyczaj w granicach 70-80%, gdzie w przypadku straty mamy 100% przegranej. Aby zarabiać regularnie należy utrzymywać bardzo wysoką skuteczność analityczną, rzędu 60-70%. |