![]() |
Mistplay - zarabianie na graniu w gry na telefonie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Mistplay - zarabianie na graniu w gry na telefonie (/Temat-Mistplay-zarabianie-na-graniu-w-gry-na-telefonie-164817) |
Mistplay - zarabianie na graniu w gry na telefonie - MonaKeR - 21-10-2019 20:57 Witam, chciałbym wam przedstawić Aplikacje na telefon dzięki której będziecie mogli zarobić na graniu w gry. Gry instalujemy oraz gramy w nie poprzez Aplikacje. Za czas spędzony w grze otrzymujemy Levele dla każdej gry ( max. 20 lvl dla każdej ). Z każdym lvlem otrzymujemy coraz więcej punktów ( każda gra ma swój mnożnik punktów). Prócz punktów za granie dostajemy także punkty za wbicie poziomu naszego konta, za daily logowanie oraz punkty za achievementy ( np. za osiągniecie 15 poziomu w grze otrzymujemy 150 punktów ). Niektóre gry są całkiem przyjemne i potrafią wciągnąć. Punkty możemy wymienić na: *Prepaid MasterCard *Prepaid VISA *Karta podarunkowa Amazon Osobiście sam już 2x uzbierałem na kartę podarunkową o wartości 10 Euro każda. Na początku miałem mieszane uczucia co do tego programu, korzystałem również z innych programów typu Applike, ale ten przypadł mi do gustu najbardziej. Jeżeli chodzi o gry to często dodawane są nowe. Przy 14 zainstalowanych grach, które nadal nie są zrobione na maxa mam już 7429 punktów ( 3400pkt kosztuje karta podarunkowa ). Punkty na 2 kartę wymieniłem wczoraj, na drugi dzień była już karta, do teraz uzbierałem już 719 pkt. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem w temacie albo w wiadomości prywatnej. Poniżej kilka screenów jako dowody wypłacalności: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Linki do aplikacji: Czysty: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mistplay.mistplay&hl=pl Za pobranie appki z reflinka otrzymacie na start 50 punktów: https://mistplay.co/cn6e4FquOZ Polecam pobranie od razu poprzez wpisanie linka w przeglądarkę w telefonie Miłego zbierania dla każdego chętnego Pozdrawiam! RE: Mistplay - zarabianie na graniu w gry na telefonie - skylones - 21-10-2019 21:34 Po przeczytaniu tego tematu brzmi to zachęcająco, ale nie mogę pobrać jej na mój telefon ![]() RE: Mistplay - zarabianie na graniu w gry na telefonie - krychap - 22-10-2019 03:43 Produkt niedostępny jest w twoim kraju !!!!! Mistplay - zarabianie na graniu w gry na telefonie - DzikuseQ - 05-02-2020 12:40 Niedostępny w twoim kraju ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka RE: Mistplay - zarabianie na graniu w gry na telefonie - MonaKeR - 08-02-2020 20:08 UP! Z tego co się zorientowałem to produkt jest już dostepny w Polsce. Proszę o recenzje Pozdrawiam RE: Mistplay - zarabianie na graniu w gry na telefonie - szymon344 - 08-02-2020 21:19 Informuję że produkt nadal nie jest dostępny w Polsce RE: Mistplay - zarabianie na graniu w gry na telefonie - Fejster - 16-02-2020 15:22 Potwierdzam ![]() |