Poradnik - sprzedaż gier - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poradnik - sprzedaż gier (/Temat-Poradnik-sprzedaz-gier-164808) |
Poradnik - sprzedaż gier - HanzoLe - 21-10-2019 13:56 Witam, Przygotowałem dla Was poradnik jak można szybko zarobić na sprzedaży kluczy do gier / subskrypcji itd. Poradnik mówi o tym jak kupić taniej na stronie kinguin.net a potem sprzedać np. na allegro. Oddaję go za darmo, ponieważ aby na tym zarobić, należy zapłacić za produkt ich wirtualną walutą tzw. kinguin krown. Jestem w posiadaniu całkiem sporej liczby kinguin krown (gdy ich waluta wystartowała ponad rok temu, zakupiłem ją za okazyjną cenę). Zarobek gwarantowany aczkolwiek ograniczony czasowo i ilościowo - KTO PIERWSZY TEN LEPSZY Ps. Jeśli jest coś nie jasne, to proszę o informację, chętnie wytłumaczę. RE: Poradnik - sprzedaż gier - bartqqq - 21-10-2019 14:08 yyyy ale to klucze cyfrowe, czyli na G2A mozna kupic 5 razy taniej (?) RE: Poradnik - sprzedaż gier - HanzoLe - 21-10-2019 14:11 (21-10-2019 14:08)bartqqq napisał(a): yyyy ale to klucze cyfrowe, czyli na G2A mozna kupic 5 razy taniej (?) G2A nie ma w tym przypadku żadnego znaczenia. Ponadto ceny na g2a nie zawsze są najlepsze. Popyt na allegro jest - spójrz jak sprzedaje się PSN 100PLN omówiony w przykładzie, poza tym klucze możesz sprzedać na g2a, kinguin, allegro, olx, ebay, gdzie tylko chcesz. Poradnik - sprzedaż gier - Hybrid1990 - 21-10-2019 14:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |