Sto lat, sto lat - 10 lecie forum!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2) +--- Wątek: Sto lat, sto lat - 10 lecie forum!!! (/Temat-Sto-lat-sto-lat-10-lecie-forum-164774) |
Sto lat, sto lat - 10 lecie forum!!! - Majka - 19-10-2019 11:05 Sto lat sto lat.... Wyjątkowe chwile, wyjątkowy czas! Nasze forum ma 10 lat! Dziękujemy, że jesteście z nami tak długi okres czasu. Przeżyliśmy wspólnie wiele przygód, odkryliśmy wszyscy możliwość zarobienia pieniędzy w internecie. Dzięki Wam cały czas forum się rozwija, cały czas przybywa nowych użytkowników. Odkrywamy nowe możliwości zarabiania o których większość ludzi nie ma pojęcia. Dlatego też w imieniu administracji pragnę złożyć Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia z akacji 10-lecia istnienia forum. Dziękujemy wszystkim użytkownikom forum za pomoc w tworzeniu ciekawych treści i dobrej atmosfery. Abyście co roku byli bogatsi, prężnie rozwijali naszą ogromną społeczność! No to zdrówko Z okazji 10 lecia przygotowaliśmy dla Was konkurs z super nagrodami, musisz to zobaczyć: https://zarabiam.com/Temat-10-Lat-Forum-Zarabiam-com-Konkurs-Wygraj-PlayStation-164773 Jeszcze raz życzę sobie i Wam aby nasze forum systematycznie się rozwijało, abyśmy dalej byli najlepszym/największym forum o zarabianiu przez internet w Polsce! Będziemy z Wami do końca świata i jeden dzień dłużej.... Kto za nas wypije? Administracja forum ZC
RE: Sto lat, sto lat - 10 lecie forum!!! - Pablo1878 - 21-10-2019 08:33 Tylko pytanie co wypić? —> Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) PS. Życzę wszystkiego najlepszego i kolejnych 10 lat! RE: Sto lat, sto lat - 10 lecie forum!!! - prymul1 - 21-10-2019 08:51 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich użytkowników! Prawdopodobnie gdyby nie zarabiam.com moja przygoda z zarabianiem w internecie nigdy by się nie zaczęła. Dokładnie pamiętam moje początki i pierwszego buxa Dziękuję, że mogłem się tak dużo nauczyć, dziękuję wszystkim za ogromny zasób wiedzy jaki został zgromadzony na tym forum Mam nadzieję, że forum dalej będzie się prężnie rozwijało i budowało kolejne pokolenia ludzi przedsiębiorczych, który będą dążyć do niezależności finansowej RE: Sto lat, sto lat - 10 lecie forum!!! - Oskarqq - 21-10-2019 10:01 Bardzo się cieszę, że odnalazłem to forum. Najlepsze jest to, że szukałem miejsc do linkowania, ale czytając posty stwierdziłem, że nie ma sensu robić tu konta do link buildingu, a lepiej stworzyć normalne konto i korzystać z tego forum w celu nauki. Nie zarobiłem jeszcze ani grosza dzięki forum (póki co), ale zyskałem bardzo dużo przydatnej wiedzy. Niedługo na pewno przełoży się to na pierwsze zarobki. W każdym razie z okazji tejże rocznicy, życzę wszystkim użytkownikom tego forum, również administracji, wszystkiego dobrego i jak największych zarobków RE: Sto lat, sto lat - 10 lecie forum!!! - Boonys - 21-10-2019 10:27 Pamiętam jak trafiłem na forum za czasów lockerz, kiedy zbierało się refy Trochę czasu upłynęło, człowiek nauczył się bardzo dużo i trochę też zarobił. Fajnie powspominać niektóre akcje, "jak ja to wyłączyć mam" podczas restocku na locekrz pamiętam do dziś, chociaż mnie tam nie było Życzę wszystkiego dobrego, i dzięki banan za tyle lat ciągłej pracy. I wielkie podziękowania dla wszystkich moderatorów i tutorów że trzymają forum w ryzach. 100 lat! RE: Sto lat, sto lat - 10 lecie forum!!! - osob - 28-11-2019 07:33 200lat RE: Sto lat, sto lat - 10 lecie forum!!! - TiGeR87 - 28-03-2020 21:31 Wszystkiego Najlepszego Zycze !!! Sto lat, sto lat - 10 lecie forum!!! - Majka - 28-03-2020 21:56 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |