![]() |
Program partnerski e-naturessunshine - Suplementy, Kosmetyki i nie tylko - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Program partnerski e-naturessunshine - Suplementy, Kosmetyki i nie tylko (/Temat-Program-partnerski-e-naturessunshine-Suplementy-Kosmetyki-i-nie-tylko-164583) |
Program partnerski e-naturessunshine - Suplementy, Kosmetyki i nie tylko - HaotiC - 03-10-2019 20:44 Cześć wszystkim ![]() Na wstępie dodam że jest pewien haczyk, a mianowicie aby zarejestrować się do programu partnerskiego trzeba złożyć zamówienie z pakietem startowym tzn. kupić suplement za 5zł + KW 15zł i dodatkowo obowiązkowy jest numer ID Polecającego. Bez tego nie da się założyć konta i zarabiać w tym systemie. Przejdźmy do sedna. TROCHĘ O FIRMIE : e-naturessunshine produkuje najwyższej jakości naturalne suplementy diety a także kosmetyków i olejków eterycznych. Posiada liczne Certyfikaty i Rekomendacje. Nature’s Sunshine 12 raz z rzędu została nagrodzona przez Interactive Health Solutions tytułem najzdrowszej firmy w USA. Posiada Certyfikaty takie jak NSF International ( światowy lider w rozwoju standardów produkcji oraz certyfikacji gotowych produktów ) czy też DSA - Direct Selling Association, BBB - Better Business Bureau ( to organizacje, które potwierdzają najwyższe standardy etyczne obowiązujące w Nature’s Sunshine ). Więcej na temat Firmy możecie przeczytać na ich stronie. TROCHĘ O SAMYM PROGRAMIE : Zarabiamy na sprzedaży produktów poprzez link polecający, minusem jest to że musimy w każdym miesiącu uzyskać minimum 30 punktów ze sprzedaży z linku polecającego. W przeciwnym wypadku będziemy rozliczani jako Asystent bez względu na osiągnięty status. ![]() Sponsor / Osoba polecająca : Sponsorem / Osobą polecającą jest każdy Dystrybutor, który zarejestrował się w swojej organizacji. (PO) Punkty Osobiste : Każdy punkt ma określoną cenę i przypisaną liczbę punktów. NA przykład jeśli Dystrybutor kupuje produkt za 48 zł, a produkt ma przypisaną wartość 10 pkt, to na jego koncie zostaje zarejestrowanych 10 punktów osobitych. (PG) Punkty grupowe : Jest to suma punktów osobistych oraz wszystkich osób z organizacji, które nie osiągnęły jeszcze statusu lidera lub wyższego. (SPG) Skumulowane punkty grupowe : Jest to suma wszystkich punktów grupowych jakie zgromadziło się do tej pory, od samego początku. MNOŻNIK PREMII : Podstawą do naliczenia premii są punkty osobiste i grupowe, ale sama premia wypłacana jest w złotówkach. Aby przeliczyć premię na złotówki, zależy użyć mnożnika, który wynosi 3,6 zł. Więcej informacji na temat premii KLIK PRZYKŁĄD : Jeżeli jesteś Asystentem, czyli otrzymujesz premię w wysokości 5% swoich punktów i zgromadziłeś 100 punktów, to twoja premia zostanie obliczona według wzoru : 100pkt x 5% x 3,6 = 18,00 zł Jak zostać asystentem ? Trzeba zarejestrować się z linku polecającego i dokonać zakupu z pakietu startowego (najtańszy pakiet kosztuje 5 zł + KW 15 zł) Po wykonaniu tej czynności można sprzedawać produktu z linku polecającego i polecać innym rejestrację z waszego linku. Tak jak nadmieniłem wyżej NIE DA SIĘ ZAREJESTROWAĆ BEZ LINKU POLECAJĄCEGO. Jeśli macie jakieś pytania to piszcie śmiało, mogę podesłać więcej informacji chociaż wszystko znajduje się na stronie ![]() LINK DO STRONY : naturessunshine CZYSTY LINK DO REJESTRACJI ( Trzeba podać moje ID : PL4322554 BEZ TEGO ANI RUSZ ) : naturessunshine rejestracja LINK DO REJESTRACJI POLECAJĄCY : naturessunshine rejestracja RE: Program partnerski e-naturessunshine - Suplementy, Kosmetyki i nie tylko - brach3 - 29-11-2023 16:51 Witam serdecznie Mam pytanie czy możesz mnie polecic do Natur Sun Shine? Z góry dziękuję Waclaw |