![]() |
20 gr za jedną rejestracje na Lockerz ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 20 gr za jedną rejestracje na Lockerz ! (/Temat-20-gr-za-jedna-rejestracje-na-Lockerz-16458) |
20 gr za jedną rejestracje na Lockerz ! - Parada - 12-11-2010 09:47 Witam, otóż potrzebuję 10 nowych zarejestrowanych użytkowników na Lockerz.com z mojego wysłanego zaproszenia. Za każdą rejestrację płacę 20 gr, oferta jest ważna aż otrzymam równą ilość 10 osób ! Jeżeli jesteś zainteresowany podaj w temacie swój: E-mail na Lockerz oraz na PayPal, płacę kasę dopiero po zarejestrowaniu się danej osoby ![]() Zapraszam RE: 20 gr za jedną rejestracje na Lockerz ! - kon1 - 12-11-2010 15:01 Proszę potwierdź, że wysyłasz mi zaproszenie (, gdyż też na innym forum prosiłem o nie i choć dotychczas nie otrzymałem stamtąd żadnej odpowiedzi, to gdy będę miał pewność, że zaproszenie otrzymam od Ciebie, to z czystej uczciwości zrezygnuję z tamtego). mail do Lockerz'a: [email protected] PP: [email protected] ( pamiętaj aby wysłać jako: Krewni/Znajomi->Prezent ) RE: 20 gr za jedną rejestracje na Lockerz ! - Parada - 12-11-2010 17:39 Zaproszenie zostało wysłane, moje danę to Kamil.P.... Dopiero po rejestracji, gdy zobaczę, że mam nowego znajomego, wyślę 20 gr na PayPal ![]() Pozdrawiam RE: 20 gr za jedną rejestracje na Lockerz ! - kon1 - 12-11-2010 18:04 OK, doszło. Wchodzę w to ![]() Pozdr RE: 20 gr za jedną rejestracje na Lockerz ! - kon1 - 12-11-2010 18:34 OK, zarejestrowałem się. Jestem w środku i próbuję się zorientować o co tu chodzi ![]() RE: 20 gr za jedną rejestracje na Lockerz ! - Parada - 12-11-2010 20:06 Cytat:Kamil, wysłano kwotę 0,20 PLN użytkownikowi [email protected]. 20 gr za jedną rejestracje na Lockerz ! - Killer - 29-07-2012 08:42 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |