Czas zgarnąć hajs - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czas zgarnąć hajs (/Temat-Czas-zgarnac-hajs-164515) |
Czas zgarnąć hajs - therazmo - 27-09-2019 21:06 Siemanko W końcu nadzszedł czas, aby zacząć zarabiać pieniądze (tym razem na poważnie) Właśnie dlatego stwierdziłem, że założenie dziennika bardzo mi w tym pomoże. Będzie to w jakimś stopniu motywacja do stałej pracy i rozwoju. Coś o mnie Jestem przede wszystkim stałym bywalcem na forum W internecie zarabiam od całkiem daawna. Nieprzerwanie od dwóch lat zajmuje się copywritingiem, wykonuje też sporadyczne zlecenia. Jednak nie jest to coś, co mnie zadowala. Chciałbym w końcu stworzyć coś własnego i zacząć zarabiać pasywnie. Posiadam już pewną wiedzę - teraz czas, aby przełożyć to na działania. Na czym zarabiałem Tutaj od razu zaznaczę, że od zera nie zaczynam. W ciagu miesiąca wakacji udało mi się zarobić swoje pierwsze pieniądze na afilacji, a dokładniej była to erotyka (gg + facebook). Tak to wyglądało: Fireads: ok. 400zł Mylead: 455 zł Rekordowa dniówka: 106 zł Zarobek obecnie Niestety zarobki z wakacji, to na chwilę obecną coś o czym mogę jedynie pomarzyć. Przez praktycznie cały miesiąc udało mi się zarobć jedynie 105 zł. Moje jedyno źródło kliknięć to fanpag'e na facebooku. Jednak tak naprawdę jest coraz gorzej. Z dnia na dzień mniej leadów, mniej wyświetleń. Właśnie dlatego zdecydowałem, że nadszedł czas, aby zacząć robić coś więcej niż tylko publikacja postów. Co planuje Jak narazie chciałbym pozostać w tematyce erotyki. Jednak przyszłościowo myślę o innych projektach. W najbliższym czasie - Planuje stworzyć/kupić kilka fanpage - Rozwinąć 5 fake kont, dobić na nich po 1k znajomych - Stworzyć mini stronę z kilkoma lp. Może konwersja będzie większa niż teraz, z tylko jednego lp - Ponadto w końcu przetestować dodawanie ogłoszeń na portalach - ? zainteresować się insta Cele Fajnie by było jakby udało się powrócić do 30 zł dziennie. Do końca roku zaś chciałbym osiągnąć 50 ziko/24h Wszelkie rady, porady, krytyki mile widziane. Właśnie po to ma być ten dziennik. RE: Czas zgarnąć hajs - Remks - 28-09-2019 11:06 Życzę Ci z całych sił wytrwałości w dążeniu do celu jak i sukcesów zarobkowych. Determinacja i wytrwałość są najważniejsze. Sam przymierzam się do kupna kilku FP, tylko tematykę obrałem inną. RE: Czas zgarnąć hajs - mysc - 29-09-2019 14:31 Wytrwałości i powodzenia @[therazmo]! Czas zgarnąć hajs - Hybrid1990 - 06-04-2022 09:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |