Potrzebuję szybki zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Potrzebuję szybki zarobek (/Temat-Potrzebuje-szybki-zarobek-164473) |
Potrzebuję szybki zarobek - priestos - 25-09-2019 22:43 Witajcie pewnie mnie i tak znacie z forum. Otóż potrzebuję zarobić do piątku 50-80 zł. Mogę się podjąć jakieś usługi, której ktoś potrzebuje. Poniżej lista usług jakich się mogę podjąć. Ceny nie są wygórowane. Usługi :
- Założenie konta na stronie/forum - 50 gr - Podbijanie aukcji Allegro - 1 zł - Komentarz Allegro plus ocena - 1.50 zł - Klikanie reklam na stronie - 50 gr - Założenie konta w portalach - 5 zł - Dodawanie ogłoszeń w różnych portalach - 4 zł - Napisanie tekstu na stronę/bloga - 10 zł od tekstu (Zależy od ilości znaków) - Zrobienie strony na wordpress na blogach itd na gotowych cmsach (Jak ktoś nie ma czasu) - 5 zł - Szukanie czegoś w internecie - 2 zł - Opinie google - 2 zł od opinii posiadam tylko 1 konto - Założenie emaili , kont gg, kont allegro - 5 zł od robocizny - Wysyłanie wiadomości na gg czy SPAM - 5 zł mam z 700 ludzi na gg - Ogólnie inne usługi o jakich tu nie ma mowy - Cena od 1 zł w górę Płatności
Przelew/Paypal/Krypto
Kontakt Wiadomość prywatna oraz gg 12289956
Potrzebuję szybki zarobek - Hybrid1990 - 07-10-2019 14:57 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |