Sprzedaż Prosto od producenta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Sprzedaż Prosto od producenta (/Temat-Sprzedaz-Prosto-od-producenta-164458) |
Sprzedaż Prosto od producenta - dan982 - 25-09-2019 13:28 Witam mam pytanie. Mam dobry kontakt z producentem grzejników łazienkowych wszelkiego rodzaju, dekoracyjnych itd. Zrobił mi ekstra ceny na grzejniki i chciałbym sprzedawać je w sieci dalej po wyższych cenach. Zmierzam się do otwarcia firmy, tylko chciałbym pierwszy miesiąc wypróbować bez, ponieważ chce zobaczyć czy to pójdzie, wiem że jest duża konkurencja. Jedyna wada jaka jest to allegro odpada,ponieważ jego syn zajmuje się sprzedażą na samym allegro i nie chce mu robić konkurencji. Co polecicie? RE: Sprzedaż Prosto od producenta - Wojtek574 - 25-09-2019 13:53 Stworzyć sklep online Olx i inne tym podobne (bez allegro) Social media RE: Sprzedaż Prosto od producenta - Wojtii12 - 25-09-2019 15:59 Olx grupy na facebooku instagram Sprzedaż Prosto od producenta - themi8 - 26-09-2019 16:59 eBay... Sent from my CLT-L09 using Tapatalk RE: Sprzedaż Prosto od producenta - Undercover - 26-09-2019 18:26 ja sprzedaje na olx i allegro ale strasznie ciezko..... ale to gumowy interes ;P u ciebie to grzejniki , idzie zima .. moze cos wskoczy RE: Sprzedaż Prosto od producenta - KingaSkyShop - 23-03-2020 16:19 Czemu nie Allegro? Wystarczy, że nie dasz wyższą cenę niż syn, żeby nie było nieelegancko. Jak się rzowiniesz to można popróbować ze sklepem internetowym i reflinkami do Ciebie od jakichś blogerów/youtuberów, którzy prowadzą kanały o majsterkowaniu i pokazują jak coś montować. RE: Sprzedaż Prosto od producenta - mike77 - 10-04-2020 14:08 Prowadzę sklep online, najwięcej sprzedaży pochodzi z Google, ruch organiczny i płatny (Google Merchant w większości). W obu przypadkach musimy posiadać z kilka tysięcy produktów i wiele wariantów, wtedy mamy spore szanse na sukces, jeśli mamy budżet na kampanie i SEO (3-5 tysięcy zł miesięcznie). |