Jak zabić PS3 - Czy to możliwe ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PlayStation (/Forum-PlayStation-141) +---- Wątek: Jak zabić PS3 - Czy to możliwe ? (/Temat-Jak-zabic-PS3-Czy-to-mozliwe-16445) |
Jak zabić PS3 - Czy to możliwe ? - mikolaj90 - 11-11-2010 22:07 Dzisiaj znalazłem w googlach artykuł o ps3 jakie jest ono wytrzymałe. Były to testy i wyglądały one tak: 1. Cykl przeprowadzania testów na ps3: Czas rozpoczęcia poniedziałek 9 rano. - 2 godziny blu-ray DVD. - 4 godziny ciągłej gry w Resistance FOM. - 2 godziny ciągłej gry w MotorStorm. - 2x Blu-ray DVD. - 1x blu-ray DVD. - 1x blu-ray DVD. - 2 godziny ciągłej gry na Motor Storm. - 6 godzin MotorStorm. - 6 godzin Resistance FOM. - 10 godzin Blu-ray DVD 7 tytułów. - 1 godziny MotorStorm. - 3 godziny FOM Resistance. - 5 godzin Enchanted Arms. - 2 godziny tytuł DVD Blu-ray. - 2 godziny tytuł DVD Blu-ray. - 5 godzin Resistance FOM. - 5 MotorStorm godzin. - 1 godzina Enchanted Arms. - 3 godziny blu-ray dvd Powtarzające się od góry aż do 108 godzin ! Ps3 była testowana w temperaturze pokojowej, w saunie i w zamrażarce w vanie Test 1: Temperatura pokojowa - wynosiła 73 stopnie F. Konsola działała od rana do 108 godzin, raz na 12 godzin wystąpiły lekkie drgania, które po 20 sekundach ustąpiły. Nic więcej się nie działo. Test 2: Zamrażarka w Vanie - Temperatura wynosiła 50 stopni F i była zmniejszana do 0 s i utrzymywała się przez 24 godziny. W środku było oczywiście ps3 i monitorem. Wystąpiło lekkie zaćmienie na ekranie monitora, według tego co zrozumiałem było to coś z kablem. Nic poważniejszego się nie stało. Test 3: Sauna - Temperatura wynosiła 100 stopni F i w ciągu 24 godzin została zwiększona do 120 s F. Po tym czasie testerzy wyczuli zapach spalenizny, która weszła w około 64 godzinie testu w temperaturze 110 s F. Konsola była niezwykle gorąca. Skończyli wszystkie testy i wyszły one celująco. Konsola działała poprawnie. Jeżeli chcemy zabić konsole nie pozostaje nam nic innego jak rzucić ją porządnie o ziemie, żeby się roztrzaskała Ps: Jeżeli coś pomyliłem to sorry, ale wziąłem tłumacza w Google Chromie i pisałem tak, żeby tekst wyszedł sensownie Źródło: http://www.ps3vault.com/how-to-kill-a-ps3-console-1975 Pozdro RE: Jak zabić PS3 - Czy to możliwe ? - BartuS - 12-11-2010 09:12 Niech tak z X'em zrobią... Wczoraj spadł mi z biurka, ale tylko dysk HDD wypadł, a reszta pięknie śmigała |