Oferuję aktywność na forach,stronach,portalach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Oferuję aktywność na forach,stronach,portalach (/Temat-Oferuje-aktywnosc-na-forach-stronach-portalach-164362) |
Oferuję aktywność na forach,stronach,portalach - priestos - 18-09-2019 01:15 Oferuję aktywność na forach,stronach,portalach Witajcie mam do zaoferowania aktywność na różnych portalach,forach czy stronach. Gdzie tylko chcesz. - Komentarze - Like - Dyskusje na forach czy stronach - Komentarze oraz ocena Allegro/Ebay Każda tematyka Posiadam konta na portalach : nk,ask,twitter,reddit,wykop,youtube,discord Możliwość założenia konta na nowym portalu w celu dostosowania się pod życzenie klienta. Cena za akcje od 50 gr wzwyż. Możliwe duże zlecenia. Kontakt pod nr gg 12289956 / email [email protected] / discord : priestos #2470 oraz priv Formy płatności : Skrill,paypal,krypto,przelew Zapraszam Serdecznie ! RE: Oferuję aktywność na forach,stronach,portalach - fusek - 18-09-2019 07:00 Dlatego sobie te posty sztucznie nabiles RE: Oferuję aktywność na forach,stronach,portalach - priestos - 18-09-2019 09:18 Nabiłem ? W sensie ? Mam pomysł to go tutaj piszę proste. RE: Oferuję aktywność na forach,stronach,portalach - Arczit - 18-09-2019 09:59 @[priestos] Zmień kolor czerwony na inny (kolor moderacji) RE: Oferuję aktywność na forach,stronach,portalach - priestos - 18-09-2019 10:06 Dzięki Zapomniało mi się. RE: Oferuję aktywność na forach,stronach,portalach - priestos - 25-09-2019 22:46 Podbijam RE: Oferuję aktywność na forach,stronach,portalach - priestos - 07-10-2019 12:26 Zapraszam metody płatności zmieniły się aktualnie tylko na pp lub krypto. Oferuję aktywność na forach,stronach,portalach - Hybrid1990 - 07-10-2019 14:59 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |