Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Woduels - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Woduels (/Temat-Woduels-164338)

Woduels - Misiał - 16-09-2019 19:46

Coś dla graczy league of legends.

Jeśli jesteś dosyć dobry możesz trochę dorobić.

Na stronie gramy "duele" czyli pojedynki 1vs1.

Tworzymy własny "duel" i czekamy aż ktoś do niego dołaczy i wybieramy sobie przeciwnika z którym chcemy zagrać z tych, którzy dołaczyli do naszego "duela" albo dołączamy do "dulea" stworzonego przez innych graczy, który nas interesuję i czekamy aż przeciwnik nas wybierze jako swojego przeciwnika.

Na stronie walutą jest "wod coin".

10 wodcoinów - 1 euro.

Minimalna stawka pojedynku to 5 wodcionów czyli 0,5 euro.
Możemy zwiększyć stawkę do max 200 wodcoinów czyli 20 euro.

Gramy na mapie : "ARAM"
Tyb gry: "Blind Pick"
Każdy z nas ma po 3 bany.

Kto wygrywa grę? Osoba, ktora zgarnie pierwszego killa , zniszczy pierwsza wieze lub zabije 100 minionow.
(
Jesli uda nam się to zrobić robi screena (najlepiej f12), wysylamy i zgarniamy pule. -10% prowizji, która pobiera strona.

Na start po rejestracji otrzymujemy 10 wodcoinów (1 euro) więc nie musimy przesyłać swoich pieniedzy zeby zobaczyc jak nam pojdzie :Jerk2 .

Strona również organizuje codzienne turnieje:
Od poniedziałku do czwartku: turnieje tft. 1 miejsce ( 50wodcoin) 2 (30) 3 (20)
Od piatku do niedzielu : turnieje 1vs1 . Takie same nagrody jak w tft.
Za refa dostajemy 10 wodcoinów czyli 1 euro.

Wypłata od 20 euro, do tego musimy mieć zagranych co najmniej 5 dueli.

Czysty Undecided
Ref Lol Za rejestrację z refa podpowiem jakie picki, itemki, runy itp.

Oczywiście kto chętny zagrac 1vs1 pisać Big Grin

RE: Woduels - priestos - 16-09-2019 20:19

A z refa nauczyłbyś mnie grać solo aby coś tutaj dorobić ? Big Grin

RE: Woduels - kukulagosleep - 17-09-2019 08:10

(16-09-2019 20:19)priestos napisał(a):  A z refa nauczyłbyś mnie grać solo aby coś tutaj dorobić ? Big Grin

Myślę, że jak nie jesteś na poziomie platyny/diamentu, to nawet nie masz co zaczynać.

RE: Woduels - Misiał - 17-09-2019 08:18

(17-09-2019 08:10)kukulagosleep napisał(a):  
(16-09-2019 20:19)priestos napisał(a):  A z refa nauczyłbyś mnie grać solo aby coś tutaj dorobić ? Big Grin

Myślę, że jak nie jesteś na poziomie platyny/diamentu, to nawet nie masz co zaczynać.

Dokładnie, ewentualnie jakiś gold, który szybko się uczy i chce się nauczyć lepiej grać