[SCAM]adtokenz - 120% płacący admin - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM]adtokenz - 120% płacący admin (/Temat-SCAM-adtokenz-120-placacy-admin-164316) Strony: 1 2 |
[SCAM]adtokenz - 120% płacący admin - xdax1 - 14-09-2019 15:45 Witam, Opis: Jest to revshare, od jak dotąd płacących Adfeedz.com (wypłacone $48.15, zainwestowane $29 i ciągle wypłacam). Nowa strona, dopiero co wystartowała. Myślę, że jak zawsze trochę popłaci, dlatego najlepiej wejść na początku. Paczki: Standardowo, kupujemy paczki reklamowe za które dostajemy tokeny warte 120% zainwestowanej sumy. Minimalny koszt paczki to $1, dostajemy 2400 tokenów (120%) oraz 100 kredytów na reklamę, na start 100 tokenów. Naliczenia dostajemy w zależności od przychodów strony, więcej tokenów to więcej otrzymanych reklam. Obecnie nie widzę podziału na grupy, brak re-purchaserule. Codziennie otrzymujemy reklamy warte tokeny (trzeba je klikać aby mieć naliczenia) i oczywiście kasę. Procesory płatnicze: Dostępne są: - Payeer - Perfectmoney - CoinPayments (krypto) Minimalna inwestycja to $1, minimalna wypłata $5. Z poleconych jest 7% z zakupów i 5% z reklam. Pamiętaj: RYZYKUJ TYLE ILE MOŻESZ STRACIĆ! JEST TO TYPOWA PIRAMIDA FINANSOWA! https://www.adtokenz.com/iksdaks https://www.adtokenz.com Wczoraj wpłaciłem najpierw $5, żeby zobaczyć jak z naliczeniami i dzisiaj dostałem takie: Więc doinwestowałem i jak na razie będę reinwestował. RE: adtokenz - 120% płacący admin - priestos - 14-09-2019 16:25 Masz ogólnie tam konta na tych procesorach płatniczych ? Czy dałbyś radę za mnie zainwestować jakąś kwotę po czym ci ją wyślę przelewem bądź paypal ? RE: adtokenz - 120% płacący admin - xdax1 - 14-09-2019 16:58 @[priestos] Tak, oczywiście i warto mieć. Załóż sobie konto, to dosłownie 2 minuty (nie musisz weryfikować od razu) a potem napisz do mnie to Ci wymienię z Paypal na któryś procesor. RE: adtokenz - 120% płacący admin - Captain - 17-09-2019 02:46 Jakbyś miał do polecenia jakiś program który dopiero startuje to pisz na pw. Wolę wejść na samiutkim starcie aby jak najbardziej minimalizować ryzyko RE: adtokenz - 120% płacący admin - xdax1 - 17-09-2019 08:59 @[Captain] Ten właśnie dopiero co wystartował, ale ile popłaci to wiadomo (a w zasadzie nie wiadomo )... Niemniej jednak jak masz parę $ do zaryzykowania, to tu czy gdzie indziej ryzyko takie same. Co do strony, ostatnie naliczenia były ciekawe: To naliczenie z 15.09: Wczorajsze było $34, część reinwestowałem a $5 testowo zleciłem i po paru godzinach na koncie: Dzisiaj już trochę "skromniej": Przypinam, że zainwestowałem tylko $25,50 na paczki oraz $2,78 na ulepszenie. Celuje w jak najszybsze wyjście ale i utrzymanie liczby tokenów. Takie naliczenia na początku za pewne spowodowane są tym, że strona miała dużo wpływów ale nie było dużo użytkowników. RE: adtokenz - 120% płacący admin - william99 - 21-09-2019 10:34 Wpłaciłem 10$, zobaczymy RE: adtokenz - 120% płacący admin - Urias - 22-09-2019 22:25 Jaki procesor płatniczy żeby można to było wypłacić później normalnie na bank albo na revoluta bez jakiś większych kosztów ? RE: adtokenz - 120% płacący admin - xdax1 - 23-09-2019 08:18 @[Urias] Mogę Ci to potem wymienić na Paypal, poleconym zawsze wymieniam z małą prowizją 4% (znajdziesz taniej niż u mnie to się dogadamy). Wydaje mi się, że wyjdzie lepiej niż revoult czy inne kombinowanie. A tymczasem, naliczenia robią się powoli normalne. Przyjąłem strategię szybkiego wyjęcia wkładu. Utrzymuje stan około 62k tokenów, a reszta idzie na wypłaty. Potem trochę znowu będę reinwestował wszystko. Kolejna wypłata: ($10 z $25.50 zainwestowanych) A tu wypłata z jego siostry adfeedz, gdzie teraz wypłacam tylko profit: Jak na razie wszystkie strony tego admina jak widać płacą i to szybko. Oczywiście podejrzewam, że admin stworzył nową stronę bo szuka więcej wpływów dlatego pamiętaj - inwestuje tyle ile możesz tracić! RE: adtokenz - 120% płacący admin - Kryptokox - 25-09-2019 07:55 Jak wygląda ilość otrzymywanych reklam tam za paczki ? Wiadomo coś o ilości użytkowników ? RE: adtokenz - 120% płacący admin - xdax1 - 25-09-2019 08:23 @[Kryptokox] Wcześniej jak widać na poprzednich scenach, teraz naliczenia są w granicach $1-$2+ ale tyle mam przy 62k tokenów (26 paczek $26). Trudno stwierdzić ile by wyniosły przy mniejszej kwocie lub większej, bo nie ma pokazanych konkretnych naliczeń. Ja dołączałem 13.09 i było około 100+ użytkowników, teraz jest ich 7500. |