![]() |
Szukam miejsca do wypoczynku na Śląsku. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam miejsca do wypoczynku na Śląsku. (/Temat-Szukam-miejsca-do-wypoczynku-na-Slasku-164062) |
Szukam miejsca do wypoczynku na Śląsku. - priestos - 27-08-2019 18:14 Witam piszę tak do was czy znacie jakieś ciekawe miejsce w woj śląskim aby tam pojechać na parę dni (Domek, Pokój) najlepiej tanio ? Postanowiłem coś w swoim życiu zmienić i pierwsze co chcę zrobić to gdzieś wyjechać samemu by zastanowić się nad swoim celem w życiu. Lepiej teraz niż wcale. Sam się dziwię, że to piszę ale jeśli nie zmienię nic to moje życie straci na wartości. Liczę na waszą pomoc. Dzięki. RE: Szukam miejsca do wypoczynku na Śląsku. - domi11997 - 27-08-2019 20:20 Moze Przeczyce. Wpisz w wyszukiwarke domki, lub osrodek PKM, komfortowe warunki w przystepnej cenie RE: Szukam miejsca do wypoczynku na Śląsku. - twardy - 27-08-2019 20:33 Moze biedaszyby w Walbrzychu? @edit down Slaskie, dolnoslaskie, jeden pies, to zaraz obok. Jeszcze mi powiedz, ze we Wroclawiu wegla nie jedza?! RE: Szukam miejsca do wypoczynku na Śląsku. - radek0389 - 27-08-2019 20:57 (27-08-2019 20:33)twardy napisał(a): Moze biedaszyby w Walbrzychu? Województwo śląskie i Wałbrzych ![]() Up, a czy jedzą to tamtejszych ukraincow pytaj. RE: Szukam miejsca do wypoczynku na Śląsku. - priestos - 27-08-2019 21:26 Poszperam dzięki za pomoc panowie ![]() domi zerknę Przeczyce ile są od mojego miasta może akurat ![]() RE: Szukam miejsca do wypoczynku na Śląsku. - marek_____ - 28-08-2019 09:25 Moje ulubione obszary na wypoczynek w województwie Śląskim (choć dyskusyjnie, czy na samym Śląsku) to Wisła i Ustroń. RE: Szukam miejsca do wypoczynku na Śląsku. - priestos - 30-08-2019 19:03 Dzięki pewnie dopiero za jakiś czas zaplanuję taką wyprawę ale dzięki za pomoc. Szukam miejsca do wypoczynku na Śląsku. - Hybrid1990 - 07-10-2019 14:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |