![]() |
Fb ban - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Fb ban (/Temat-Fb-ban-163945) |
Fb ban - frostdiacon - 19-08-2019 08:55 Jak dane konto zostanie zbanowane na fb z powodów, jakoby było fake (screen) to czy mogę ponownie na ten email założyć konto? Czy to raczej niemożliwe? W końcu jest Rodo/Giodo, fb powinno usunąć moje dane. Ale oczywiście to fb i ni uja tego nie zrobi. Czy może jakiś czas trzeba odczekać? Z góry dzięki ![]() RE: Fb ban - transformice100 - 19-08-2019 09:22 Czemu uparłeś się na ten sam mail ryzykując tym samym kolejnego bana, o ile da się w ogóle założyć nowe konto? Zakładanie maila trwa mniej niż minutę, a i tak jego staż ma najmniej istotne znaczenie podczas zakładania fb. Odnośnie tego czy się da - sprawdziłem na jednym ze swoich blokniętych kont: Istnieje już konto powiązane z adresem: ............... RE: Fb ban - frostdiacon - 19-08-2019 09:54 dziękuję ![]() RE: Fb ban - Elton - 19-08-2019 10:27 Nie założysz na ten sam email konta. Jakby sie zresztą dało,insta ban by poleciał. |