Grupa na fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Grupa na fb (/Temat-Grupa-na-fb-163922) |
Grupa na fb - frostdiacon - 16-08-2019 12:33 Mili, może już było, jeśli tak to przepraszam. Jak najsensowniej ale też najszybciej rozwijać grupę na fb. Interesuje mnie założenie i rozwój grupy zrzeszającej samych fryzjerów i salony fryzjerskie. Mam dwa profile na fb na których mam 500 i 1800 osób właśnie o takim profilu. Jak to przekuć na grupę? Najlepiej w kilku krokach rozłożonych w czasie. RE: Grupa na fb - Noteasy - 08-09-2019 21:11 Na początek proponuje kupić aktywna grupę do 10 tys członków. Zmienić nazwę na polish squad ( wtedy dużo osób będzie dołączalo). Po jakimś czasie gdy masz dużo członków zmieniasz nazwę na swoją i tak ja rozwijasz. W związku z tym ze dużo osób Będzie s grupie to więcej osób dołączy gdy będzie wyszukiwał taka grupę jak ją nazwiesz RE: Grupa na fb - frostdiacon - 12-09-2019 17:56 Ok, dobry pomysł, czy jest opcja kpić grupę w miarę kręcącą się około fryzjerstwa? |