kradzione VPN na portalach aukcyjnych? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: kradzione VPN na portalach aukcyjnych? (/Temat-kradzione-VPN-na-portalach-aukcyjnych-163777) |
kradzione VPN na portalach aukcyjnych? - sasiad - 06-08-2019 17:54 Cześć, wdziałem na allegro (dość znany ) VPN za około 7 zł na rok. Sądzę, że poniższe konta są kradzione, albo ma do nich dostęp kilka osób (?) Czy istnieje jakieś niebezpieczeństwo korzystania z zakupu oraz korzystania z takiego VPN? Przymierzam się do zakupu VPN, ale jest to na chwilę obecną spory jednorazowy wydatek. Dzięki RE: kradzione VPN na portalach aukcyjnych? - Milionaree - 24-08-2019 20:31 Cześć. Konta raczej nie są kradzione, sam sprzedaje (chyba) tego VPN o którym mówisz i mogę cię zaspokoić - tylko ty masz dostęp do tego konta (przynajmniej w przypadku zakupu u mnie ) |