Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll (/Temat-Wiele-drog-i-jeden-cel-Bankroll-163776) Strony: 1 2 |
Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - matek091 - 06-08-2019 17:52 Witam forumowiczów Wstęp: Słowem wstępu, co by się nie rozpisywać za bardzo: Mateusz, `95, wiele zainteresowań: krypto, sport, bukmacherka, e-sport, inwestowanie (właściwie szukanie sposobów zainwestownia). Główne źródło utrzymania etat. Czas rozszerzyć horyzonty. Dziennik założyłem by monitorować swoje działania i zmusić się trochę do regularności, ale też do spróbowania czegoś więcej niż tylko czytania dzienników innych. Obecnie działam (chociaż wiem, że to duże słowo) z ankietami ( klub kantar, epanel), strony typu: twitchfollowers, gierki przeglądarkowe (myprofitland); aidropy krypto, wcześniej Future Ad Pro i Omega. Drobna sprzedaż na allegro/olx. Cele: Optymalizacja swojego budżetu oraz zapanowanie nad nim- mam wrażenie, że często pomijana kwestia. Od roku prowadzę zestawienia swoich wydatków i przychodów i myślę, że po tym czasie już nad tym panuje, ale wiadomo nadal trzeba tego pilnować. By się bogacić są dwa sposoby: albo ograniczyć wydatki i oszczędzać, albo zwiększyć przychody, a najlepiej połączyć oba. Jestem fanem dzielenia zadań na mniejsze podzadania, tak by drobnymi krokami iść do przodu. W obecnej chwili wiem ile wydaje i co ważne, wiem na co wydaje Teraz czas zwiększyć przychody. Plan na najbliższy czas:
Wyszukałem na forum poradnik nt CPA + FB ads, postanowiłem podziałać w tym temacie. Zadania:
Wybranie kilku ofert z MyLead --> Stworzenie kilku fp--> Posty promocyjne --> Promocja FBads <--> Optymalizacja reklam i monitorowanie ich statystyk. Plan wydaje się prosty zobaczymy jak pójdzie. Wraz z pozyskaniem 1szego leada zaktualizuję wpis- to jest takie wyzwanie dla mnie by zobaczyć ile czasu to zajmie. Dodam, że startuje od zera, nigdy nie zajmowałem się tego typu działaniami. Podsumowania postaram się dodawać pod koniec miesiąca. Raczej nie przewiduje postów pomiędzy chyba, że wydarzy się jakiś gamechanger. Pozdrawiam, wysokich lotów
RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - radek0389 - 07-08-2019 16:32 (06-08-2019 17:52)matek091 napisał(a): Obecnie działam (chociaż wiem, że to duże słowo) z ankietami ( klub kantar, epanel), strony typu: twitchfollowers, gierki przeglądarkowe (myprofitland); aidropy krypto, wcześniej Future Ad Pro i Omega. Drobna sprzedaż na allegro/olx.I żyjesz z tego? Czy jeszcze jest jakiś etat? RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - Jusi1128 - 07-08-2019 17:50 Powodzenia! jesteśmy w podobnym wieku i też z ciekawości, piszesz, że działasz na ankietach, grach i follow na Twitch utrzymujesz się tylko z tego czy jak sądzę najprawdopodobniej ciągniesz etat ? RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - matek091 - 07-08-2019 21:26 (07-08-2019 16:32)radek0389 napisał(a):(06-08-2019 17:52)matek091 napisał(a): Obecnie działam (chociaż wiem, że to duże słowo) z ankietami ( klub kantar, epanel), strony typu: twitchfollowers, gierki przeglądarkowe (myprofitland); aidropy krypto, wcześniej Future Ad Pro i Omega. Drobna sprzedaż na allegro/olx.I żyjesz z tego? Czy jeszcze jest jakiś etat? Oczywiście etat. Przychody z "internetu" są dodatkami. Dodam do wstępu te informacje. Błąd świeżaka RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - matek091 - 23-08-2019 16:46 Jest i on, pierwszy lead. Zajęło mi to 17 dni, ale tak naprawdę przez 2 tygodnie męczyłem się z Fb ponieważ blokował mi reklamy. Mało czasu na tygodniu, sporo wesel i innych imprez w weekendy, ale udało się. Oczywiście to drobniaki, nie mniej jednak cieszą niesamowicie. [attachment=4708] RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - matek091 - 28-08-2019 11:13 Podsumowanie Sierpnia Zrobione:
Zarobione:
RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - Czaq - 28-08-2019 17:04 Życzę powodzenia. Po woli wszystko rozwijaj a będzie stały progres. Możesz powiedzieć w jakiej tematyce zamierzasz kierować się tworząc własną stronę? Jest to związane z programami partnerskimi? RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - SzybkiPL - 29-08-2019 09:17 Wreszcie jakis dziennik od zera do bohatera. A nie co ten ziomek wrzuca, ze zarabia pol miliona w pol roku Powodzenia, bede sledzil! RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - matek091 - 29-08-2019 09:20 (28-08-2019 17:04)Czaq napisał(a): Życzę powodzenia. Po woli wszystko rozwijaj a będzie stały progres. Możesz powiedzieć w jakiej tematyce zamierzasz kierować się tworząc własną stronę? Jest to związane z programami partnerskimi? Dzięki za dobre słowo. Co do strony to chciałbym stworzyć coś wartościowego, tutaj zarabianie nie będzie na 1szym planie. Chciałbym przekazać trochę wiedzy i też rozwinąć się podczas jej tworzenia. Może w późniejszym etapie jakoś ją spieniężyć, ale to w zależności jak się to rozwinie. RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - matek091 - 02-10-2019 17:15 Wrzesień 2019 Podsumowanie kolejnego miesiąca. Nie udało się osiągnąć celu jakim było zarobienie 200 zł wyłącznie z CPA. Wrzesień przyniósł sporo zmian w życiu prywatnym, dodatkowo przeprowadzka, nowa umowa w obecnej pracy. To wszystko skutkowało brakiem czasu. Dodatkowo zacząłem bardziej interesować się programowaniem - głownie frontend. Zrobione:
Zarobione:
Plan na październik:
|