facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: facebook (/Temat-facebook-163686) Strony: 1 2 |
facebook - szkrot - 27-07-2019 19:14 Witam facebook robie czyste konto na prawdziwe dane , konto bez zdjec , wpisuje dwa razy zle haslo, chca nr bo wykryli podejrzana aktywnosc, potem zdjecie twarzy dla mojego bezpieczesntwa , dostaja nawet selfie z dowodem , po dniu pisze konto zablokowane, robie konto nowe dodaje swoje zdjecie, podejrzliwa aktywnosc i znowu chca nr telofonu, ktos wie co grane na tym facbeooku teraz? RE: facebook - itmaster - 27-07-2019 20:09 To co sam numer telefonu im nie wystarczy, jak to jest z kontem google? RE: facebook - szkrot - 27-07-2019 20:47 (27-07-2019 20:09)itmaster napisał(a): To co sam numer telefonu im nie wystarczy, jak to jest z kontem google? no wlasnie nie wiem co grane jest, dostali numer telefonu, zdjecie i zablokowali konto RE: facebook - Gentelmenel - 27-07-2019 20:58 Tak już teraz facebook działa, załóż sobie konto na urządzeniu na którym jeszcze nie zakładałes albo chociaż użyj trybu incognito RE: facebook - szkrot - 27-07-2019 21:10 (27-07-2019 20:58)Gentelmenel napisał(a): Tak już teraz facebook działa, załóż sobie konto na urządzeniu na którym jeszcze nie zakładałes albo chociaż użyj trybu incognito ale jaki facebook ? ze robisz nowe konta i nic nawet nie zrobiles? i chca nr tel , zdjecie i daja bana za nic? robisz nowe konta i tez ban? co mi da te nowe konta na innym urzadzeniu , jak i tak zbanuja , lub jak wejde z kompa lub jak wyrywkowa beda chcieli weryfikacje , to juz zobacza ze bylem zbanowany RE: facebook - radek0389 - 27-07-2019 21:52 @[szkrot] Zbaczając z tematu wątku, zacznij czytać swoje posty przed publikacją. To jakiś bełkot, ciężko cię zrozumieć, interpunkcja, ortografia... Konto od 2011 r., masz jakąś dysfunkcję zdiagnozowaną? Jak zakładałeś/ktoś zakładał konta FB na twoim IP czy urządzeniu X razy, to jesteś na czarnej liście i kolejne konta będą mieć bany/weryfikację. RE: facebook - szkrot - 27-07-2019 22:02 (27-07-2019 21:52)radek0389 napisał(a): @[szkrot] Zbaczając z tematu wątku, zacznij czytać swoje posty przed publikacją. To jakiś bełkot, ciężko cię zrozumieć, interpunkcja, ortografia... Konto od 2011 r., masz jakąś dysfunkcję zdiagnozowaną? mam kilka kont innych ale zrobione z innego ip a na tym ip pierwsze moje konto z prawdziwymi danymi i przeciez dalem to co chcieli, do tego oni niby zablokowali bo zle podalem haslo, na nowym koncie podejrzana aktywnosc , wiec dalem im telefon, wiec chcieli zdjecie dla mojego bezpieczenstwa wiec zablokowlai konto jak im dalem co chcieli, zrobilem nowe i znowu wyskoczyla podejrzana aktywnosc i nr tel chca // tam jesli sie nie zgadzam z nimi i zablokowali przez pomylke to chca dowod osobisty ale wiadomo ze to nic nie da , na tel niby zrobilem z innego ip na swoje dane to jeszcze nie blokneli niby ale na kompie pewnie blok albo jak weryfikacja RE: facebook - radek0389 - 27-07-2019 22:09 Pomoże ci tylko użytkownik o nazwie:helix, tutaj ma bana bo chwalił się takimi dniówkami, że admin aż pienił się z zazdrości. RE: facebook - szkrot - 27-07-2019 22:16 (27-07-2019 22:09)radek0389 napisał(a): Pomoże ci tylko użytkownik o nazwie:helix, tutaj ma bana bo chwalił się takimi dniówkami, że admin aż pienił się z zazdrości. Napisze na spokojnie w skrocie mam co prawda innych kilka kont ale na tym ip to bylo moje pierwsze i to na prawdziwe dane RE: facebook - szkrot - 28-07-2019 10:18 (27-07-2019 20:58)Gentelmenel napisał(a): Tak już teraz facebook działa, załóż sobie konto na urządzeniu na którym jeszcze nie zakładałes albo chociaż użyj trybu incognito niby jeszcze nie blokneli jak zrobilem na te same dane na telefonie inne ip // myslisz ze jak wejde na komputer to blokna? mam kilka kont na tym ip sie loguje ale nigdy nie mialem problemu(tak samo teraz nie mam ) , robione byly na innym ip kiedys , problem tylko jest jak na nowym ip na komputerze zrobilem jedyne konto i to prawdziwe , to zaczely sie problemy, ze daje im co chce a i tak blokuja tak samo nowe konta pzdr |