Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Airdrop USDCoinów - 10$+ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Airdrop USDCoinów - 10$+ (/Temat-Airdrop-USDCoinow-10-163679)

Airdrop USDCoinów - 10$+ - nelson - 26-07-2019 18:25

Cześć, jest airdrop na USDCoiny. Sama kryptowaluta jest dosyć ciekawa, ponieważ ma być ona alternatywą dla zwykłych dolarów i praktycznie zawsze jest warta ok. 1$ (największa różnica jaką widziałem to 4 centy na plus) i trzyma sie swojej wartości od 2018, więc raczej szybko nie spadnie. Za udział w airdropie dostaje się 10$ i 5$ za każdego poleconego. Aby odebrać tokeny potrzebne są Wam dwie rzeczy:
- telegram (do pobrania na telegram.org)
- portfel kryptowalutowy, który obsługuje tokeny erc20 (ja używam TrustWallet)
Wchodzicie w https://t.me/USD_Coinbot i rozpoczynacie rozmowe z botem. Dostajecie pytanie, odpowiadacie na nim (zadanie matematyczne antybot). Teraz w Your Form dodajecie swój adres e-mail i adres kryptowalutowy (to adres ETH z portfela z erc20). No i tyle. Krypto zaczną wypłacać po osiągnięciu 88 000 osób biorących udział w airdropie.
Aktualnie mi się udało zebrac tyle:
[Obrazek: dd.png]

RE: Airdrop USDCoinów - 10$+ - thedrago15 - 26-07-2019 21:47

Scam.

RE: Airdrop USDCoinów - 10$+ - cczarek123 - 27-07-2019 11:06

Temat był już omawiany, wstawiałem nawet screena od twórców USDC, ten airdtrop to SCAM

Airdrop USDCoinów - 10$+ - Hybrid1990 - 24-02-2021 20:17

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.