Kody zniżkowe na usługi w home.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Darmowe Próbki, Gadżety, Prezenty i Promocje ! (/Forum-Darmowe-Probki-Gadzety-Prezenty-i-Promocje-62) +--- Dział: Promocje (/Forum-Promocje-162) +--- Wątek: Kody zniżkowe na usługi w home.pl (/Temat-Kody-znizkowe-na-uslugi-w-home-pl-163675) |
Kody zniżkowe na usługi w home.pl - itmaster - 26-07-2019 13:35 Posiadam kilka kodów zniżkowych (każdy po 10 zł) na usługi w home.pl nabyte z tej promocji Jeśli ktoś akurat ma kupić hosting, antywirusa czy inną usługę w tej firmie, mogę za darmo podarować ten kod/kody. Co prawda nie wiem czy ktoś inny może z niego skorzystać czy tylko ja (z regulaminu wynika że raczej każdy), więc proszę najpierw na priv i zobaczymy czy zadziała. RE: Kody zniżkowe na usługi w home.pl - BertekKop - 26-07-2019 17:45 W home to i z kodami nie warto RE: Kody zniżkowe na usługi w home.pl - itmaster - 26-07-2019 18:03 Oj tam Mam i chce się podzielić. Może akurat ktoś coś będzie coś od nich zamawiał. |