post do kosza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: post do kosza (/Temat-post-do-kosza-163598) |
post do kosza - SpeaRR - 20-07-2019 22:03 do kosza RE: Netflix i konta na rok - matiin - 20-07-2019 22:37 Też jestem ciekaw. DarkNetowe konta to to nie są(chyba?) Jeśli te z darknetu naprawdę wysyłają i dzialają RE: Netflix i konta na rok - nik5pl - 20-07-2019 22:47 Mam taką teorię, że netflix po prostu w innych krajach jest tańszy. Po współdzieleniu wychodzi na plus. Mogę się oczywiście mylić, i mają inny znacznie lepszy sposób. RE: Netflix i konta na rok - SpeaRR - 20-07-2019 23:38 Konto z inne kraju wątpię, Turcja oferuje najtaniej ale to i tak nic nie zmienia bo to i tak się nie kalkuluje. Jestem ciekawy jak to wygląda to z darknetu post do kosza - Majka - 14-05-2020 12:09 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |