Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
200 zł za założenie darmowego konta - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: 200 zł za założenie darmowego konta (/Temat-200-zl-za-zalozenie-darmowego-konta-163539)

200 zł za założenie darmowego konta - Arczit - 17-07-2019 08:17

Akcja: Rozdawana jest kryptowaluta (MCO) za założenie konta na wirtualnym portfelu, nic Cię to nie kosztuje, a 200 zł piechotą nie chodzi Smile

Ty:
I) Zakładasz konto, weryfikujesz, kupujesz za minimalną kwotę MCO (4,5 coina) przesyłasz do mnie krypto. (wymagana pełnoletniość)

II) Zakładasz konto, weryfikujesz, kupujesz za minimalną kwotę MCO (4,5 coina), przesyłasz na swój wallet/giełdę całość krypto.(wymagana pełnoletniość)

Ja: Pomagam Ci w rejestracji / weryfikacji. W przypadku I) od razu po otrzymaniu krypto przesyłam Ci 200 zł na konto bankowe (na życzenie możliwy paypal).

Założenie konta / weryfikacja zajmuje 10/15 min, później czeka się na weryfikacje i przydzielenie krypto (tutaj jest różnie, u mnie było to 5 minut).

W razie pytań zapraszam na priv (TUTAJ lub GG:566443)

Instrukcja:

1. Ze sklepu Google play lub apple story pobieramy aplikację "crypto.com" lub : https://platinum.crypto.com/r/8h9hynptht
2. Następnie przy włączeniu aplikacji klikamy : "invited - Add refferal code"
3. Wpisujemy kod : 8h9hynptht - Bez kodu nie dostaniemy bonusu
4. Po powrocie do ekranu głównego klikamy "sign up"
5. Następnie podajemy e-mail i potwierdzamy go.
6. Podajemy nr telefonu i potwierdzamy sms`a
7. Weryfikujemy swoją tożsamość (proponuje prawko bo najmniej wrażliwych danych)
8. Następnie musimy odczekać, aż nasza tożsamość zostanie zweryfikowana - mi zajęło ~5 min
W tym momencie dostajemy 50$, jednak są one zablokowane.
9. Aby je odblokować po zalogowaniu klikamy mniej więcej po lewej na środku "buy". Wybieramy Crypto.com (po prawej MCO)
10. wybieramy na niebiesko "credit card" i dodajemy kartę poprzez " add credit or debet card" oraz wpisujemy jej dane i zapisujemy. Następnie wpisujemy ilość jaką chcemy kupić - aby zaliczyć promocję - musimy doładować konto na min. 4,5 MCO (ok 22 dolarów) lub np. 50 XRP- 15 dolarów - które razem z 50 będziemy mogli wypłacić Smile
PS. Revoult i Monese nie akceptują(odrzuca transakcje próbną na 0,10$).
11. Przesyłasz do siebie na giełdę/wallet albo wysyłasz do mnie i ja Tobie na konto bankowe.

Jeśli odebrałeś już swoje MCO, a nie wiesz lub nie masz jak wypłacić = również pomogę Smile

*AKCJA TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW PRZYDZIELANEJ PULI KRYPTO

**NIE POTRZEBUJESZ KONTA NA GIEŁDZIE, ANI ŻADNEJ WIEDZY O KRYPTOWALUTACH. (W przypadku nr II )

***OSTATECZNA KWOTA ZAPŁATY ZALEŻY OD ILOŚCI PRZYZNANEGO MCO

200 zł za założenie darmowego konta - Majka - 24-07-2019 11:29

Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.