Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Crypto.com - Darmowe 50 USD ≈ 200 zł - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Crypto.com - Darmowe 50 USD ≈ 200 zł (/Temat-Crypto-com-Darmowe-50-USD-%E2%89%88-200-zl-163533)

Crypto.com - Darmowe 50 USD ≈ 200 zł - Konrad.pro - 17-07-2019 03:18

Crypto.com Chain (wcześniej znane jako Monaco) to platforma płatnicza działająca na rynku kryptowalut.
Jak otrzymać za darmo 50 USD ≈ 200 zł

Wymagania aby otrzymać 50 USB:

1. Kupić dowolną kryptowalutę z pomocą karty kredytowej lub debetowej.
2. Kupić dowolną kryptowalutę z pomocą przelewu bankowego, którym zasiliłeś swoje konto fiat
3. Pamiętaj, że musisz kupić wybraną kryptowalutę, jedną z powyższych metod, aby otrzymać swój bonus w wysokości 50 USD.

1. Instalujecie aplikację Crypto.com na swój telefon - Link
2. Po otwarciu aplikacji klikacie na napis "Invited? Add Referral Code" i wpisujecie mój kod polecający: nu6bqtygw9
3. Następnie klikacie "Sing Up"
4. Na Twój adres email przyjdzie potwierdzenie. Kliknij przycisk „Log in” w otrzymanej wiadomości. Zrób to przez swojego smartfona, wówczas zostaniesz automatycznie przekierowany do aplikacji.
5. Podają swój numer telefonu oraz kod, który otrzymasz SMS’em.
6. Następnie, z pomocą aplikacji , dokonaj weryfikacji, robiąc zdjęcie dokumentu, np.: dowodu osobistego, prawa jazdy lub paszportu. Ostatnim krokiem jest zdjęcie twarzy w celu potwierdzenia tożsamości.
7. Aplikacja poinformuje Cię, że weryfikacja może potrwać do 3 dni roboczych, jednak trwa to zwykle parę minut.
8. Następnie klikamy w aplikacji przycisk Buy i za pomocą karty kupujemy np. minimum 50 sztuk kryptowaluty Ripple czyli XRP tak żeby było ponad 15$.
9. Po tym kupujemy kolejne kryptowaluty za to co mamy na koncie.
10. Teraz mamy dwie opcje, albo wypłacacie kryptowaluty na swój portfel typu "BitBay" lub przelewacie to na mój portfel po wcześniejszym uzgodnieniu i ja wam wypłacam to co dostaliście.

Jeśli potrzebujesz pomocy chętnie pomogę, napisz do mnie na priv a najlepiej na numer GG: 52515725

RE: Crypto.com - Darmowe 50 USD - 200 zł - Boniekk - 17-07-2019 03:36

Jest już temat o tym.

RE: Crypto.com - Darmowe 50 USD - 200 zł - Konrad.pro - 17-07-2019 03:42

(17-07-2019 03:36)Boniekk napisał(a):  Jest już temat o tym.

Tak ale ja oferuję pomoc jeśli ktoś ma jakieś problemy zawsze może do mnie napisać oraz nie musi posiadać portfela typu BitBay Wink

RE: Crypto.com - Darmowe 50 USD ≈ 200 zł - fusek - 17-07-2019 04:20

To załóż temat w reffbacku A nie tutaj.

@[Majka]

RE: Crypto.com - Darmowe 50 USD ≈ 200 zł - Konrad.pro - 17-07-2019 05:08

Ok, tylko mam za mało postów żeby tam temat napisać.
Jeśli nie mogę mieć tutaj tematu to niech administracja zdecyduje co z tym tematem mam zrobić bo nie wiem.

Crypto.com - Darmowe 50 USD ≈ 200 zł - Majka - 17-07-2019 10:19

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.