Darmowe 180 zł w kilka minut - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe 180 zł w kilka minut (/Temat-Darmowe-180-zl-w-kilka-minut-163525) |
Darmowe 180 zł w kilka minut - ProMan - 16-07-2019 18:41 Siemka Fajną rzecz znalazłem dziś a mianowicie crypto.com - spora suma i bardzo duża za polecenie ale WYPŁACA jak i dostajemy kasę za poleconych + całkiem nowe także warto korzystać/polecać Co trzeba zrobić ? OD RAZU UPRZEDZAM BEZ REFA NIE DOSTAJEMY 50$ TAKŻE JAK KTOŚ CHCE MOŻE WBIJAĆ BEZ LUB Z ZNAJOMEGO JEŚLI CHCE COŚ DOSTAĆ, JEŚLI DOCENISZ MÓJ WYSIŁEK TO NIE OBRAŻĘ SIĘ JAK UŻYJESZ MOJEGO! No to po kolei: 1. Ze sklepu Google play lub apple story pobieramy aplikację "crypto.com" 2. Następnie przy włączeniu aplikacji klikamy : "invited- Add refferal code" 3. Wpisujemy kod : qhf94c7zrx - TO MÓJ KOD JEŚLI NIE CHCESZ Z NIEGO KORZYSTAĆ NIE DOSTANIESZ NIC NA START ALE NIE ZMUSZAM 4. Po powrocie do ekranu głównego klikamy"sign up" 5. Następnie podajemy e-mail i potwierdzamy go. 6. Podajemy nr telefonu i potwierdzamy sms`a 7. Weryfikujemy swoją tożsamość (proponuje prawko bo najmniej wrażliwych danych) 8. Następnie musimy odczekać, aż nasza tożsamość zostanie zweryfikowana - mi i znajomym zajęło ~15 min W tym momencie dostajemy 50$, jednak są one zablokowane. 9. Aby je odblokować po zalogowaniu klikamy mniej więcej po lewej na srodku "buy". Wybieramy Crypto.com (po prawej MCO) 10. wybieramy na niebiesko "credit card" i dodajemy kartę poprzez " add credit or debet card" oraz wpisujemy jej dane i zapisujemy. Następnie wpisujemy ilosc jaką chcemy kupic - aby zaliczyć promocję - musimy doladowac konto na 4,5 mco (ok 22 dolarow) lub np. 50 XRP- 15 dolarów - które razem z 50 bedziemy mogli wyplacic PS. Revoult i Monese nie akceptują(odrzuca transakcje próbną na 0,10$) , Curve podobno tak ale nie testowałem- jak ktoś sprawdzi może dać znać 11. Teraz czekamy na zatwierdzenie i cieszymy się $$ które wypłacimy np. na giełdę Binance PS. Wypłata już jest na Binance także można działać RE: Darmowe 180 zł w kilka minut - Hybrid1990 - 16-07-2019 18:49 https://zarabiam.com/Temat-Darmowe-50-200zl-163523?pid=1856268#pid1856268 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |