![]() |
Bez pracy nie ma kołaczy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bez pracy nie ma kołaczy. (/Temat-Bez-pracy-nie-ma-kolaczy-163497) |
Bez pracy nie ma kołaczy. - Tomek Grand - 15-07-2019 21:38 Cześć Wszystkim! Dzięki, że wpadłeś do mojego dziennika, gdzie udowadniam, że można żyć z forex! Na wstępnie 4 zdania o mnie: Tomek, z dnia 15.07.2019 porzucił pracę na etacie u janusza i poświęcił się 100% forexowi. Gram u brokera ICM walutą $. Gram moim wymyślonym sposobem - kilka wskaźników i z tyłu głowy podstawowa wiedza kiedy zamykają giełdy/bardzo ważna dane ekonomiczne. Głównie shorty zamykane tego samego dnia, mój cel to około 100$ dziennie. Nie ma co dłużej gadać, zaczynam wrzucać swoje zagrania i udowodnić sobie i innym, że można! 15.07.2019 Dzisiaj pierwszy dzień próbowałem swoich wskaźników i jak widać bez powodzenia ![]() -119$ RE: Bez pracy nie ma kołaczy. - twardy - 15-07-2019 21:52 Powodzenia, tak trzymaj. RE: Bez pracy nie ma kołaczy. - ~eL - 16-07-2019 05:46 Podziwiam. Długo interesuje się inwestowaniem i walutami ale jednak przeraża mnie statystyka jak wiele ludzi tak naprawdę wychodzi finalnie na minus jeśli chodzi o forex. Tym bardziej podziwiam ze porzuciłeś prace aby w pełni się w to zaangażować. Będę śledził i życzę powodzenia! Bez pracy nie ma kołaczy. - Hybrid1990 - 16-07-2019 14:31 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |