Ostatnie podejście... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ostatnie podejście... (/Temat-Ostatnie-podejscie-163495) |
Ostatnie podejście... - Na 5tyk - 15-07-2019 18:09 Siemanko Tutaj Wasz ulubiony forumowy troll z czatu. Wracam do fraudowania na fi... A tak na poważnie to robię sobie ostatnie podejście do zarabiania przez internet pomijając fakt, że przez internet nie da się zarobić 2 Koniec z chlaniem, leżeniem, oglądaniem seriali. Trzeba robić SEŁO! Dziennik w celu bycia systematycznym. Co wyjdzie pewnie jak zwykle i rzucę po miesiącu Aktualnie mam 3, a w zasadzie 4 rzeczy, którymi się będę zajmował. Może duża ilość rzeczy do zajęcia, ale przecież nie będę katował nowej strony SEO od razu milionem linków jak pewna osoba #pdk Lista rzeczy: 1. Strona pod ogads. Standardowo hacki do gier. Mam tutaj już wybrane 2 nisze. Udało mi się znaleźć domenę expired z 1.9k backlinków, zobaczymy czy jakoś łatwiej będzie robić SEO. 2. Aplikacja mobilna - tutaj dopiero pomysł, rozpisuje sobie, sprawdzam sposób monetyzacji, wszystko będę pisał sam 3. Forex na podstawie poradnika @[Ropsont], zbieram się od 3 miesięcy czy nawet 4 miesięcy. Może w końcu wpłacę jakieś marne 20 groszy 4. Strona pod ero affilacje od FireAds (fraud inc ) Strona pod OGAds: - wybrałem domenę, expired, 1.9k backlinków, idealna pod hacki - przygotowałem stronę pod SEO (audyt 81/100) - dodanie Analytics, zgłoszenie do GSC Aplikacja mobilna: - ropzisuje wszystkie funkcjonalności i liczę Strona pod ero: - domena wybrana - layout w przygotowaniu Wydatki dzisiaj: - domena .com - 36.89 zł - hosting + domena .pl - 36.65 zł Posty będę wrzucał z podsumowaniem tygodnia w sobotę A no i wypadałoby sobie wyznaczyć jakiś cel. To ustalam sobie 50 zł/dzień, optymistycznie, bez określonego przedziału czasu kiedy mam to osiągnąć RE: Ostatnie podejście... - Mailowiec - 15-07-2019 19:32 Powodzenia RE: Ostatnie podejście... - Elton - 15-07-2019 19:57 No to powodzenia i samozaparcia 2 2 RE: Ostatnie podejście... - Assasinoo - 15-07-2019 20:04 Powodzenia, ale tbh będę zdziwiony, jeśli będziesz sumiennie prowadził ten dziennik xD Obstawiam kilka wpisów na fali entuzjazmu i spokojne wyciszenie tematu RE: Ostatnie podejście... - ErgePL - 15-07-2019 21:09 Powodzenia również, chętnie będę obserwował RE: Ostatnie podejście... - Bartezx1997 - 15-07-2019 22:20 Powodzenia RE: Ostatnie podejście... - Arczit - 16-07-2019 08:43 Powodzenia! Jak się poddasz po miesiącu, to czat spam #Zbanować Styka RE: Ostatnie podejście... - mikiniki - 16-07-2019 09:42 (15-07-2019 18:09)Na 5tyk napisał(a): A tak na poważnie to robię sobie ostatnie podejście do zarabiania przez internet pomijając fakt, że przez internet nie da się zarobić 2 Da się Powodzonka Ostatnie podejście... - Brodzik23 - 17-07-2019 05:41 Trzymam kciuki! Sprawdzałeś może top 10 stron które stoją Ci na drodze do 1 w Google? Pod danym keywordem? Szukam takiego narzędzia jak keywordreavaler tylko tu free 3 wyszukiwania/day/konto Pozdro Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka RE: Ostatnie podejście... - Na 5tyk - 17-07-2019 07:28 @[Brodzik23] tak sprawdzałem top10. Każda strona wypada poniżej 80% w audycie SEO gdy moja ma 92% i jeszcze urośnie gdy dodam więcej treści na stronę i zoptymalizuje bardziej Dodatkowo 2 nisze, które wybrałem na słowie kluczowym <nazwa gry> hack mają odpowiednio 22k i 14k wyszukań miesięcznie. Myślę, że uda mi się wbić w topkę |