Wygasły szablon z themeforest - pytanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Wygasły szablon z themeforest - pytanie (/Temat-Wygasly-szablon-z-themeforest-pytanie-163477) |
Wygasły szablon z themeforest - pytanie - zbuntowany1916 - 14-07-2019 12:08 Siema, jakies 2 lata temu kupiłem szablon LP z themeforest. Dzisiaj wszedłem na swoje konto tak z ciekawości po dłuższym czasie i w sekcji "Downloads", gdzie powinien być kupiony ten kupiony szablon do pobrania nie ma nic. Na szczescie ma ten szablon u siebie, ale w zwiazku z tym mam 2 pytania: 1. Autor szablonu podawał info, że można go wykorzysta tylko raz. Czy teraz jak już autor się zawinął mogę go użyć do kilku stronek? 2. Czy autor lub ktokolwiek inny może w ogóle sprawdzić ile raz wykorzystałem ten jeden szablon? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. RE: Wygasły szablon z themeforest - pytanie - precell - 14-07-2019 17:17 Ten szablon w ogóle jest jakoś zabezpieczony? Z doświadczenia wiem, że klucze themeforest służą tylko do automatycznej aktualizacji. Bez klucza możesz korzystać do bólu, o ile jest to zgodne z Twoim sumieniem ;-) |