Dziwna przesylka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Dziwna przesylka (/Temat-Dziwna-przesylka-163412) Strony: 1 2 |
Dziwna przesylka - Pawlak093 - 10-07-2019 15:57 Hej. Dostałem przesyłkę (w formacie listu) a w przesyłce kolejna przesylka (nieotworzona) z odbiorca i nadawca nieznanego mi pochodzenia z zaznaczeniem ze taka osoba nigdy tam nie mieszkała . W srodku kata sim vodafone z ulotka. Co o tym sadzic? RE: Dziwna przesylka - Dante_/ - 10-07-2019 16:22 Ja sądzę, że otworzyłeś czyjąś korespondencje § RE: Dziwna przesylka - Pawlak093 - 10-07-2019 17:24 Juz kumam. Zostalem oszukany przez sprzedajacego na ebay. Czekalem na przesylke ktorej nie otrzymalem. Otworzylem spor i sprzedajacy wyslal mi cokolwiek aby miec numer sledzenia przesylki aby pokazac na ebay ze przedmiot zostal doreczony. Ebay zakonczyl spor bo ma czarno na bialym ze dostarczono przesylke. RE: Dziwna przesylka - Dante_/ - 10-07-2019 19:14 @[Pawlak093] Czyli dalej nie masz tego co kupiłeś? Jeżeli nie to dalej sprzeczaj się i możesz "powołać" się na datę tej przesyłki i zawsze możesz udostępnić im tą "paczkę" ( zdjęcia ), która do Ciebie przyszła tj. list w liście. Na Ebay'u jest też "ochrona" kupujących tak samo głupia jak na PayPal'u, więc powinno być git. RE: Dziwna przesylka - Pawlak093 - 10-07-2019 19:55 Wiem, wiem. Kontaktowałem się z ebay i otworzyli mi nowy spór czy tam objęli mnie programem ochrony kupujących. Czekam teraz 8 dni aby sprzedawca wysłał mi "return postage label" po otrzymaniu tego mam mu to odesłać i otrzymam zwrot. Pozostało czekać RE: Dziwna przesylka - Pawlak093 - 01-08-2019 11:53 Wysłałem z powrotem i niestety jest problem bo paczka jeszcze nie zostala dostarczona (wyslana 13.07). Bez potwierdzenia doręczenia ebay nie rozpatrzy pozytywnie tego zwrotu. Chyba sobie odpuszcze ze wzgledu na niska kwote przedmiotu RE: Dziwna przesylka - Elton - 01-08-2019 12:52 Właśnie z tego powodu nie odpuszczaj,już to zrobiłeś,poczekaj cierpliwie nic cie to nie kosztuje,a tych skośnookich nauczyć trzeba,że nie robi się nas w uja 2 Niech teraz goni i w kulki nie leci RE: Dziwna przesylka - Pawlak093 - 04-08-2019 23:05 I co mam zrobic? Ebay zwali na poczte a poczta podsuwa pomysl aby pokazac dowod nadania sprzedajacemu Mail ktory otrzymalem Cytat:Dear Pawel RE: Dziwna przesylka - Markate - 05-08-2019 19:37 Wyślij im screen odtworzonej paczki sprawdź czy sprzedał więcej przedmiotów może nie tylko Ciebie tak zrobił. RE: Dziwna przesylka - Pawlak093 - 05-01-2020 01:53 Odesłałem - paczka do tej pory nie doszła - odpuściłem. Koszt tamtego zamowienia 10£ Zamówiłem niedawno perfume i patrzcie co otrzymałem: Zamowione od https://www.ebay.co.uk/usr/perfume_shop_direct Napisalem do sklepu; watpie aby wyslali ponownie lub zwrocili koszta bo kazdy wie jak jest... W tym przypadku byc moze bede ta sprawe zglaszal na policje jezeli sprzedawca nie bedzie chcial wymienic. |