![]() |
Wymiany PayPal PSC Krypto Bank - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wymiany PayPal PSC Krypto Bank (/Temat-Wymiany-PayPal-PSC-Krypto-Bank-163374) |
Wymiany PayPal PSC Krypto Bank - _Miluus_ - 07-07-2019 16:49 Witam Oferuje wymiany PayPal PSC Krypto i Bank. Środki wysyłam po zaksięgowaniu ich u mnie na portfelu. Ty wysyłasz pierwszy. Przelewy wysyłam z banku PKO BP. Prowizje: Paypal --> Bank 7% Paypal --> Blik 9% PSC (tylko kody): PSC --> Bank,PayPal 10% Kryptowaluty: kryptowaluty -> Bank,PayPal 12% Minimalna prowizja: 5zł + możliwość przelewu natychmiastowego (dodatkowe 5zł). Kontakt: PW GG: 52134934 Pozdrawiam i zapraszam do wymian ![]() RE: Wymiany PayPal PSC Krypto Bank - patryk95061 - 18-09-2019 07:50 Dałoby radę ja ci50 e paysafecard a ty Etherum mi na portfel? Wymiany PayPal PSC Krypto Bank - Majka - 28-02-2020 14:28 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |