Enzovsky - powoli do celu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Enzovsky - powoli do celu (/Temat-Enzovsky-powoli-do-celu-163163) |
Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 20-06-2019 14:48 Hej wszystkim! Jestem Bartek, mam 23 lata, pracuję na etacie i zaciekawilo mnie zarabianie w internecie. Od poczatku mojej przygody (5 lat temu) w internecie zarobiłem +-50000zł. Głównie na zakładach bukmacherskich. Dwa lata temu kupiłem sobie autko jakim jest BMW E60 i od wczoraj mam cel, aby tankowanie samochodu opłacać pieniędzmi zarobionymi z internetu. Od wczoraj ruszyłem z FireAds, gdzie promuję ero. Z zaplecza jakie do tej pory uzyskałem - FP 1500 like, snap 3000 znajomych (wkurza mnie oglądanie czyichś kutasów ). I promuję gdzie sie da. Jednak troche ciezko o nawet wyswietlenia - FP wiek 40+, snap w okolicach 18-20. Od wczoraj aż do teraz zarobiłem całe 11,24zł. Cieszyłem się jak małe dziecko gdy wczoraj wpadł 1 lead . Bede w miare mozliwosci aktualizował temat, a Wam wszystkim życzę miłego dnia PS. Macie może jakieś pomysły w jaki sposób dotrzeć do wiekszej publiczności? Promowanie postu? Mam zrobiony LP z linkiem do rejestracji, domena w miare spoko chwytliwa nazwa, a mi brakuje pomysłów mimo, że ta nisza jest już dość oklepana RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 21-06-2019 08:47 Dzisiaj mam pewien pomysł, ale wieczorkiem puszcze na fp i snapie więc dzisiejsze zarobki miejmy nadzieję, że pobiją rekordową, wczorajszą dniówkę 14zł Na 5000 realnych odbiorców bardzo mało wejść, nie mówię o leadach bo ich jak na lekarstwo. Ale mam nadzieję, że coś może się ruszy w końcu Miłego dnia! RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 09-07-2019 08:24 Hej wszystkim, dawno mnie nie było. Mnóstwo obowiązków, choroba, ale od dzisiaj znalazłem ciekawy sposób na promowanie w Polsce. Mam nadzieję, że uda się ugrać odpowiednią ilość leadów coby dzisiaj chociaż z 50 ziko zarobić, czyli tyle, ile zarobiłem od początku Stan na godzinę 9 rano - tyle, ile wczoraj wpadło przez cały dzień Udanego wtorku ! Dziennik zaktualizuję wieczorkiem mam nadzieję. Trzymajcie kciuki RE: Enzovsky - powoli do celu - KryptoHyip - 09-07-2019 10:57 Nie myślałeś żeby dalej bawić się w bukmaherkę skoro tyle zarobiłeś ? RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 09-07-2019 12:38 Hej! Niestety nie, za bardzo mnie to wciągało. Traciłem na tym za dużo czasu i boję się teraz inwestować hajs bo jak patrzę na pewniaki z kursem 1,40 które nie wchodzą to żal mi pieniędzy bo w głowie mam wizję straconego kwitu . Nie żałuję że grałem, swoje wygrałem i póki co mnie do tego nie ciągnie bo to ciężki kawałek chleba. Wory pod oczami codziennie rano, niewyspany, brak kontaktu ze światem... Średnio mi się to podoba na dłuższą metę, a byłem na tyle w to wciągnięty, że w pracy nawet po kilka godzin analizowałem mecze, dom, obiad i dalej przed kompa. Spać o 6 żeby wstać na 8 do pracy... RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 09-07-2019 22:51 Siadło!!!! 100zl dniowki ?? szok niedowierzanie!!! Jak oxhlone dam znac jutro ? RE: Enzovsky - powoli do celu - transformice100 - 09-07-2019 23:15 Bardzo gratuluję! Skąd u Ciebie taki nagły przeskok? Jakaś nowa metoda promowania czy dorzuciłeś coś do zaplecza? Pozdrawiam RE: Enzovsky - powoli do celu - trushi - 10-07-2019 01:50 Gratulacje dniówki Z ciekawością będę czekał na dalszy rozwój. RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 10-07-2019 07:20 (09-07-2019 23:15)transformice100 napisał(a): Bardzo gratuluję! Nowa metoda, którą można powiedzieć testuje od wczoraj Wczoraj na dobranoc wpadł jeszcze jeden lead do równych 105zł, a dzisiaj rano już 2 leady. Dzień podobny do wczorajszego. A z tym zapleczem wpadłem na genialny pomysł jak zachęcić stuleje do rejestracji - jak o 20 miałem 30zł zarobku i byłem mega zły tak do północy cisnąłem oporowo i wskoczyło ponad 100zł Dzisiaj pewnie będzie słabiej chociaż jest plan usiąść do tego wieczorkiem i poogarniać troche jeszcze bo kusi Mnie hajs, stulejarzy "ja" RE: Enzovsky - powoli do celu - [email protected] - 10-07-2019 08:58 gratulacje, ładna kwota :-) działasz na snapie? |