Własna strona typu dogry, bananki itp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Własna strona typu dogry, bananki itp (/Temat-Wlasna-strona-typu-dogry-bananki-itp-163144) |
Własna strona typu dogry, bananki itp - Rollin - 19-06-2019 12:05 Chciałbym sprzedawać mój produkt metodą typu dogry, bananki itp czyli zarejestrowanie sie w jakieś darmowej grze za punkty a punkty wymienienie na produkt. I moje pytanie to jak się do tego zabrać a najbardziej mnie interesuje to ze na mylead program world of tanks ma zakaz ruchu motywowanego a jest on na banankach oraz dogry i zastanawia mnie jak to działa bo program ten płaci aż 10 zł za rejestracje w PL RE: Własna strona typu dogry, bananki itp - xmaniek6 - 19-06-2019 12:34 Jesteś taką firmą jak dogry, piszesz do Wot daj $, a ja ci dam ludzi i może ktoś coś tam kupi Tak to działa |