![]() |
Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. (/Temat-Mam-troche-gotowki-w-co-zainwestowac-na-czym-zarabiac-163097) Strony: 1 2 |
Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - Artinesse - 16-06-2019 09:48 Witajcie, jakiś czas temu wpadłam na pomysł tuningu swojego samochodu. Zamysł jest konkretny i ma to być samochód owszem do codziennej jazdy, ale zbudowany na konkretnych częściach z mocą wystrzelenia kierowcy w kosmos ![]() Może ktoś z Was może coś doradzić? Wiadomo w pasji motoryzacyjnej liczy się każdy grosz i szukam po prostu dodatkowego źródła. Kocham od dziecka motoryzację i teraz postanowiłam coś działać w tym kierunku. Za każdą poradę bardzo dziękuję ![]() RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - Klin - 16-06-2019 10:48 Jaki kapitał na inwestycje, szybki zarobek czyli jaki? Dla każdego może być to kompletnie co innego ![]() RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - Artinesse - 16-06-2019 11:11 @[Klin] Szybki... czyli taki aby w ciągu miesiąca dorobić sobie coś do budżetu. Kapitał od kilku stówek do kilku tysięcy. Zawsze mam odłożone trochę gotówki na boku. RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - adamcio99922 - 16-06-2019 13:43 Jak modzisz wóz to zapamiętaj jedna złotą zasadę - określony i przeliczony budżet pomnóż razy 2 i dolicz 5k PLN. Nie wiem jakie mody robisz, ale ja się zdziwiłem ile swap potrafi kosztować. Choć wiadomo, że na końcu warto ![]() RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - Artinesse - 16-06-2019 13:51 @[adamcio99922] Zdaję sobie sprawę ![]() RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - perso - 16-06-2019 18:02 Postaw sklep dropshippingowy, fajnie idzie dorobic. RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - Artinesse - 16-06-2019 18:33 @[perso] Dorabiam sobie na rękodziele, także kolejny sklep jest bez celowy. Mimo wszystko dziękuję za podpowiedź ![]() RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - adamcio99922 - 17-06-2019 12:09 (16-06-2019 13:51)Artinesse napisał(a): @[adamcio99922] Zdaję sobie sprawę No i dobrze! ![]() Nie samą mocą człowiek żyje. Trzeba mieć na względzie prócz samych "koniów" również i heble, a takze zawieszenie i lepszą oponę, żeby jakoś kleiła. No, a to się tak wydaje... Zawsze przy okazji jak już auto się rozbiera to przecież jak coś się delikatnie nawet złużyło, a będzie podawać z większą mocą to i tak pasuje wymienić. Grosz do grosza i kasa idzie jak nie wiem ![]() Co do samej inwestycji to nie pomogę ![]() RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - FreeDoge - 17-06-2019 12:13 kryptowaluty to zawsze temat i dziedzina w której można dorobić ![]() RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - Artinesse - 17-06-2019 14:30 @[adamcio99922] Mam ten plus, że samochód jest w stanie idealnym. Dbam o niego i to takie moje oczko w głowie. Także mogę skupić się na samym tuningu. Dlatego też teraz się za to biorę. U mnie będzie tuning taki z wyższej półki. Najpierw wymiana na części sportowe aby zrobić moc. Później na końcu projekt graficzny i oklejenie. Mam Alfe Romeo Mito QV. Zrobiony chip tuning na 176 km. Marzy mi się zrobić takie solidne 300 km. Moja inspiracja to Mito RX https://www.instagram.com/p/BuvzZlHgEFf/?utm_source=ig_web_copy_link @[FreeDoge] Zarabiałam na krypto i dobrze mi się żyło ![]() |