Affiliate Marketing za oceanem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Affiliate Marketing za oceanem (/Temat-Affiliate-Marketing-za-oceanem-163067) |
Affiliate Marketing za oceanem - VNMX. - 13-06-2019 23:58 Cześć. W końcu wchodzę grubo w temat który mnie od dawna kręcił czyli Affiliate Marketing. Mam dużo fajnych produktów które można wypromować moimi metodami i już zaczynam widzieć pierwsze efekty promocji. Aktualnie działam nad jednym produktem, w przygotowaniu kolejne akcje promocyjne produktów. O tyle mam łatwo, że z moim angielskim i akcentem jestem w stanie dotrzeć do mieszkańców USA jakbym sam był stamtąd. Aktualne wyniki to $38 w ciągu ostatnich 3 dni, a promocje zacząłem tydzień temu, teraz tylko powielać i lecimy po swoje. RE: Affiliate Marketing za oceanem - Czaq - 14-06-2019 08:51 Powodzenia. Jakie cele sobie założyłeś? Możesz powiedzieć więcej o kategorii afiliacji którą zamierzasz promować? RE: Affiliate Marketing za oceanem - VNMX. - 14-06-2019 08:53 Cel aktualnie to dojście do momentu kiedy chociaż jedna konwersja pojawi się w ciągu dnia, to pozwoli na zarobki w okolicach 1000-1200 dolarów miesięcznie. Co do produktów? Bardzo różna gama, ale wykluczam produkty fizyczne. Affiliate Marketing za oceanem - Snaggy - 14-06-2019 12:41 Vnmx, gdzie polecasz szukać fajnych produktów do aff marketingu? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka RE: Affiliate Marketing za oceanem - VNMX. - 14-06-2019 14:47 Snaggy, mam swoje miejscówki, no ale tego nie zdradzam. Ale polecam znaleźć tematykę w której się odnajdujesz, łatwiej wtedy robić dobrą promocje i ograniczać koszty. RE: Affiliate Marketing za oceanem - VNMX. - 17-06-2019 21:52 Promuje kolejny produkcik, już praktycznie #1 na większości keywordów, zobaczymy jakie wpadną profity. |