![]() |
£30 (~150 zł) za założenie konta w aplikacji Monese - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: £30 (~150 zł) za założenie konta w aplikacji Monese (/Temat-%C2%A330-150-zl-za-zalozenie-konta-w-aplikacji-Monese-163047) |
£30 (~150 zł) za założenie konta w aplikacji Monese - ankudowicz123 - 12-06-2019 12:25 Witam, Chciałem Wam polecić aplikację Monese. Link do aplikacji: (Google Play) (App Store) Najważniejsze informacje w skrócie: 1. Monese to aplikacja finansowa, podobna do popularnego Revolut, więc siłą rzeczy będzie od Was wymagać sporo danych. Ma 1 mln pobrań w Google Play i w UK działa już dłuższy czas, więc uważam, że nie ma podstaw do obaw. 2. Przy rejestracji należy podać kod zaproszeniowy - będzie mi miło, jeśli podasz mój: KRYST625 (£15 dla zapraszanego i £15 dla zapraszającego, łącznie dla dwóch stron £30 - 150zł). Co trzeba zrobić? Rejestracja konta, podanie adresu gdzie maja przysłać kartę (mi przysłali po niecałych dwóch dniach, pomimo, że szacowany to był prawie 2tygodnie). Ważne by wybrać, że chcesz mieć konto w funtach (jest do wyboru też w euro) ale wtedy dostaniesz 15 euro, zamiast 15 funtów, a wiadomo, w funtach wyjdzie więcej bonusu ![]() ważne by podczas rejestracji podać kod polecającego może to być np mój: KRYST625 by naliczyło premię 15 funtów. Aktywacja karty i zasilenie jej min. 10GBP (Po otrzymaniu można wypłacić wszystkie środki). Kupienie sobie coś np. Batonika w sklepie płacąc kartą Monese. Po wypełnieniu wszystkich powyższych czynności powinno zaliczyć nam bonus. W razie problemów lub jakichkolwiek pytań proszę pisać pod tym tematem lub do mnie na prywatną wiadomość, jestem do waszej dyspozycji! ![]() £30 (~150 zł) za założenie konta w aplikacji Monese - Majka - 12-06-2019 12:27 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |