Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! (/Temat-Zarob-do-360-PLN-z-wykorzystaniem-aplikacji-typu-Revolut-Curve-Monese-N26-163015)

Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - Boniekk - 09-06-2019 17:28

Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut !

Podczas ostatniego miesiąca zgłębiłem się w aplikacjach typu Revolut, czyli takich, w których otrzymujemy kartę debetową i możemy prowadzić rachunki w wielu zagranicznych walutach.
Większość z nich prowadzi obecnie kampanie promocyjne – za założenie kont w kilku serwisach i spełnieniu prostych warunków można otrzymać fajną kwotę.
Postanowiłem zmaksymalizować zyski wynikające z posiadania kont w tych podmiotach i wykorzystałem je w serwisach oferujących wymiany walutowe PLN na inne zagraniczne waluty.
Ideą takich serwisów jest przelanie pieniędzy z naszego konta bankowego w walucie PLN, na nasze konto GBP np. w aplikacji Revolut.
Postanowiłem więc zapisać wszystkie znane mi metody i przedstawić je w formie pożytecznego poradnika PDF.
Wykorzystując obecnie dostępne metody, możemy zarobić aż do 360 PLN !

Link do poradnika w formacie pdf : Kliknij tutaj

RE: Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - Dzonyy - 11-06-2019 09:39

Parę dni temu przyszła do mnie karta Revolut, dlatego chętnie spróbuję metod z poradnika. Dzięki!

Wiesz może jak otrzymać od nich czarną lub srebrną kartę? Nie ukrywam, że są ładniejsze od standardowej.

RE: Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - Boniekk - 11-06-2019 22:04

(11-06-2019 09:39)Dzonyy napisał(a):  Parę dni temu przyszła do mnie karta Revolut, dlatego chętnie spróbuję metod z poradnika. Dzięki!

Wiesz może jak otrzymać od nich czarną lub srebrną kartę? Nie ukrywam, że są ładniejsze od standardowej.

O ile dobrze się orientuję to wykupując w Revolut "premium" możesz otrzymać właśnie tą srebrną lub czarną kartę.

RE: Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - aftero21 - 12-06-2019 20:25

Kilka razy dostałem od nich takiego maila. Nie sprawdzałem

"Jesteśmy wdzięczni za wspieranie nas w rozwoju. Kiedy prosimy o polecenia, chcemy się też jakoś odwdzięczyć. Dlatego, jeśli zaprosisz do Revolut 5 swoich znajomych w ciągu najbliższych 7 dni i oni zechcą nas przetestować, zarejestrować konto i zamówić sobie darmową kartę - otrzymasz bezpłatną 12-miesięczną subskrypcję planu Metal, w tym nową metalową kartę. "

RE: Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - Boniekk - 12-06-2019 22:27

(12-06-2019 20:25)aftero21 napisał(a):  Kilka razy dostałem od nich takiego maila. Nie sprawdzałem

"Jesteśmy wdzięczni za wspieranie nas w rozwoju. Kiedy prosimy o polecenia, chcemy się też jakoś odwdzięczyć. Dlatego, jeśli zaprosisz do Revolut 5 swoich znajomych w ciągu najbliższych 7 dni i oni zechcą nas przetestować, zarejestrować konto i zamówić sobie darmową kartę - otrzymasz bezpłatną 12-miesięczną subskrypcję planu Metal, w tym nową metalową kartę. "

Być może są takie oferty ale pewnie tylko dla osób które otrzymały taką wiadomość. Jeżeli ktoś otrzymał to warto zbierać.

Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - MaLiN - 13-06-2019 20:56

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.