Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! (/Temat-Zarob-do-360-PLN-z-wykorzystaniem-aplikacji-typu-Revolut-Curve-Monese-N26-163015) |
Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - Boniekk - 09-06-2019 17:28 Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut ! Podczas ostatniego miesiąca zgłębiłem się w aplikacjach typu Revolut, czyli takich, w których otrzymujemy kartę debetową i możemy prowadzić rachunki w wielu zagranicznych walutach.
Większość z nich prowadzi obecnie kampanie promocyjne – za założenie kont w kilku serwisach i spełnieniu prostych warunków można otrzymać fajną kwotę. Postanowiłem zmaksymalizować zyski wynikające z posiadania kont w tych podmiotach i wykorzystałem je w serwisach oferujących wymiany walutowe PLN na inne zagraniczne waluty. Ideą takich serwisów jest przelanie pieniędzy z naszego konta bankowego w walucie PLN, na nasze konto GBP np. w aplikacji Revolut. Postanowiłem więc zapisać wszystkie znane mi metody i przedstawić je w formie pożytecznego poradnika PDF. Wykorzystując obecnie dostępne metody, możemy zarobić aż do 360 PLN ! Link do poradnika w formacie pdf : Kliknij tutaj
RE: Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - Dzonyy - 11-06-2019 09:39 Parę dni temu przyszła do mnie karta Revolut, dlatego chętnie spróbuję metod z poradnika. Dzięki! Wiesz może jak otrzymać od nich czarną lub srebrną kartę? Nie ukrywam, że są ładniejsze od standardowej. RE: Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - Boniekk - 11-06-2019 22:04 (11-06-2019 09:39)Dzonyy napisał(a): Parę dni temu przyszła do mnie karta Revolut, dlatego chętnie spróbuję metod z poradnika. Dzięki! O ile dobrze się orientuję to wykupując w Revolut "premium" możesz otrzymać właśnie tą srebrną lub czarną kartę. RE: Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - aftero21 - 12-06-2019 20:25 Kilka razy dostałem od nich takiego maila. Nie sprawdzałem "Jesteśmy wdzięczni za wspieranie nas w rozwoju. Kiedy prosimy o polecenia, chcemy się też jakoś odwdzięczyć. Dlatego, jeśli zaprosisz do Revolut 5 swoich znajomych w ciągu najbliższych 7 dni i oni zechcą nas przetestować, zarejestrować konto i zamówić sobie darmową kartę - otrzymasz bezpłatną 12-miesięczną subskrypcję planu Metal, w tym nową metalową kartę. " RE: Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - Boniekk - 12-06-2019 22:27 (12-06-2019 20:25)aftero21 napisał(a): Kilka razy dostałem od nich takiego maila. Nie sprawdzałem Być może są takie oferty ale pewnie tylko dla osób które otrzymały taką wiadomość. Jeżeli ktoś otrzymał to warto zbierać. Zarób do 360 PLN z wykorzystaniem aplikacji typu Revolut, Curve, Monese, N26! - MaLiN - 13-06-2019 20:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |