![]() |
NutriProfits bloger.com czy jest sens? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: NutriProfits bloger.com czy jest sens? (/Temat-NutriProfits-bloger-com-czy-jest-sens-162987) |
NutriProfits bloger.com czy jest sens? - crrl - 06-06-2019 20:58 Witam, mam pytanie czy jest sens i czy jest to dobry pomysł aby stworzyć bloga, w którym to będę promować produkty z NutriProfits. Czy to dobry pomysł gdy nie mam pieniędzy aby założyć stronę internetowa? Jak wypromować takiego bloga? Czy jest to opłacalne? Czy skorzystać z pomocy znajomego który zdobył srebrny medal w mistrzostwach polski w boksie jako osoby polecającej produkt? Co sądzicie? Proszę o pomoc. Za odpowiedzi z góry dziękuje i zapraszam do dyskusji. ![]() RE: NutriProfits bloger.com czy jest sens? - radek0389 - 10-06-2019 22:21 Dobry pomysł to jest działać a nie stać w miejscu i czekać nie wiadomo na co. Jeśli masz pomysł jak wygenerować ruch na bloga, to śmiało działaj. A samo stwierdzenie: "nie mam pieniędzy na założenie strony internetowej", o czym ty mówisz? Domena za 0 zł, serwer na start za wartość dwóch kebabów + eordpress i można dzialać. Gdzie tu jakieś kosztowne inwestycje? RE: NutriProfits bloger.com czy jest sens? - etner - 11-06-2019 15:01 zanim cokolwiek założysz (bezpłatnego lub płatnego) skup się na ustaleniu celów: - grupa docelowa - target - ruch - plan działania wykreśl to sobie niczym konspekt - step by step. i się tego trzymaj. w innym wypadku zniechęcisz się, zanim jeszcze zaczniesz porządnie pracować lub gorzej: rzucisz się na rzecz chaotycznie i na oślep będziesz promował byle gdzie i gdzie popadnie osiągając wyłącznie zwątpienie przez brak planu i nieodpowiedni targeting. także najpierw plan, potem poczytaj o SEO. RE: NutriProfits bloger.com czy jest sens? - crrl - 11-06-2019 20:34 (11-06-2019 15:01)etner napisał(a): zanim cokolwiek założysz (bezpłatnego lub płatnego) skup się na ustaleniu celów: Target? Ruch? Plan działania? Mógłbyś to rozwinąć jestem trochę zielony w tymi nie ukrywam, że potrzebuje rad aby stworzyć ten PLAN step by step jak zarabiać przez bloga. |