Nie wszystkim pokazuję się zakładka "Recenzje" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Nie wszystkim pokazuję się zakładka "Recenzje" (/Temat-Nie-wszystkim-pokazuje-sie-zakladka-Recenzje-162961) |
Nie wszystkim pokazuję się zakładka "Recenzje" - Soplica - 04-06-2019 12:00 Witam, mam problem z stroną na FB. Nie wszystkim użytkownikom pokazuję się zakładka "Recenzje". Ogólnie fanpage wydaję się być lekko zbugowany, gdyż ostatnio mogłem zaprosić do polubienia osoby, które już stronę polubiłem. Nie wiem czy przyczyną jest to, że kiedyś wykupiłem na fanpage sztuczne lajki. RE: Nie wszystkim pokazuję się zakładka "Recenzje" - TyperekS - 20-06-2019 19:01 Witaj, Sztuczne lajki nie mają nic do tego. Podaj link do Facebooka, po lewej stronie powinno być zawsze widoczne recenzje jak są wyłączone. Możliwe, że po prostu wina tego, że nie widzą jak od tego na jakim urządzeniu używają. |