Jaki program partnerski pod aranżację wnętrz mieszkań? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jaki program partnerski pod aranżację wnętrz mieszkań? (/Temat-Jaki-program-partnerski-pod-aranzacje-wnetrz-mieszkan-162931) |
Jaki program partnerski pod aranżację wnętrz mieszkań? - Soplica - 02-06-2019 19:59 Witam, szukam jakiegoś ciekawego programu partnerskiego o tematyce aranżacji wnętrz mieszkań. Sprzedaż akcesoriów do mieszkania itp. Czy jest jakaś dobra alternatywa dla Aliexpress i Ceneo? RE: Jaki program partnerski pod aranżację wnętrz mieszkań? - mysc - 02-06-2019 22:25 Możesz spróbować dodać programy pożyczkowe - pod remonty/wyposażenie ludzie biorą nierzadko pożyczki RE: Jaki program partnerski pod aranżację wnętrz mieszkań? - Soplica - 02-06-2019 23:15 (02-06-2019 22:25)mysc napisał(a): Możesz spróbować dodać programy pożyczkowe - pod remonty/wyposażenie ludzie biorą nierzadko pożyczki Nie za bardzo pasuję mi jednak pod mój content. Ja wstawiam posty z nastawieniem na dyskusję nieczęsto stosując pytania. Bardzo często jak dodaję zdjęcie jakiejś sofy, kanapy itd z pytaniem np: "co sądzisz" to ludzie piszą w komentarzach, gdzie taką kupię. Dlatego szukam czegoś konkretnego. RE: Jaki program partnerski pod aranżację wnętrz mieszkań? - Czaq - 03-06-2019 09:56 @[Soplica] jeśli masz na myśli pp związane typowo z artykułami do wnętrza mieszkania to koniecznie sprawdź kampanię z Mylead wyszukując je następująco: Dom i ogród -> wystrój mieszkania. Znalazłem osobiście ponad 10 odpowiednich sklepów oferujących model CPS/CPA który idealnie może się u ciebie sprawdzić. RE: Jaki program partnerski pod aranżację wnętrz mieszkań? - AngelikaG - 05-06-2019 10:32 W programach partnerskich znajdziesz też takie kampanie jak: Castorama, LeroyMerlin, MediaMarkt, NeoNet, RTVeuroAGD, OBI - myślę, że idealne do aranżacji wnętrz, bo sama z nich korzystałam w tym roku przy wykończeniu mieszkania a no i jeszcze z Allegro - dużo tam można znaleźć, ale też nie wszystko |