Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziwny problem ze stroną na FB - długie ładowanie strony głównej - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Dziwny problem ze stroną na FB - długie ładowanie strony głównej (/Temat-Dziwny-problem-ze-strona-na-FB-dlugie-ladowanie-strony-glownej-162804)

Dziwny problem ze stroną na FB - długie ładowanie strony głównej - Soplica - 26-05-2019 20:04

Witam, mam dziwny problem z moją stroną na FB korzystając z niej z poziomu komputera. Powiedzmy, że przeglądam sobie sekcję "Informację", ale po chwili chcę się dostać na jej oś czasu. Klikam więc "Strona Główna" i mógłbym czekać godzinami a oś czasu się w ten sposób nie załaduję. Muszę wtedy dostać się na stronę główną innym sposobem. Poprzez odświeżenie strony czy od nowa wejść w nią w panelu stron. Myślałem, że mam zawirusowanego kompa, ale z innymi stronami nie ma tego problemu.

Miał ktoś może taki problem?

Na innym koncie, gdzie mam też admina tego fanpage'a normalnie wszystko hula. Ja myślę, że mam za dużo stron założonych na koncie głównych. Ogólnie mam duży syf na swoim main koncie. W wielu grupach jestem, dużo stron lubię :S

RE: Dziwny problem ze stroną na FB - długie ładowanie strony głównej - TyperekS - 20-06-2019 19:06

Niekiedy zdarza się takie błędy, że długo ładuje czy coś to odświeżam czy jakoś inaczej włączam stronę główną, normalne to jest, możliwe, że mają przeciążone serwery.