![]() |
Wykonam: wskaźniki, strzałki, roboty automatyczne, skrypty na platformy MT4 oraz MT5 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonam: wskaźniki, strzałki, roboty automatyczne, skrypty na platformy MT4 oraz MT5 (/Temat-Wykonam-wskazniki-strzalki-roboty-automatyczne-skrypty-na-platformy-MT4-oraz-MT5-162785) |
Wykonam: wskaźniki, strzałki, roboty automatyczne, skrypty na platformy MT4 oraz MT5 - Tartut - 25-05-2019 16:28 Cześć, Programowaniem zajmuję się od 7lat. Zaczynałem jako programista PHP, czym nadal się zajmuję. ![]() Samym programowaniem pod platformy MetaTrader zajmuję się od ponad 3 lat z ogromnym doświadczeniem w kilkunastu projektach. Moje próbki: 1. Robot do grania na newsy ![]() 2. Robot na specjalne zamówienie działający na wielu parach walutowych na jednym wykresie ![]() 3. Robot na newsy do ręcznego grania ![]() - Czas realizacji zależny od wielkości zlecenia - Ceny do ustalenia indywidualnie, w zależności od wielkości projektu oraz stopnia skomplikowania Podejmijmy współpracę ![]() ![]() RE: Wykonam: wskaźniki, strzałki, roboty automatyczne, skrypty na platformy MT4 oraz MT5 - Skyler - 25-05-2019 16:50 Polecam, współpracuję z nim od kilku lat, gość potrafi stworzyć wszystko. Od ostatnich 2 lat zauważyłem taki progres w języku mql, że obecnie chyba nie ma rzeczy nie możliwych ![]() RE: Wykonam: wskaźniki, strzałki, roboty automatyczne, skrypty na platformy MT4 oraz MT5 - Ropsont - 25-05-2019 17:14 Nie ma co się rozpisywać - Tartut to NAJLEPSZY programista z jakim miałem okazję współpracować, a współpraca trwa już chyba 3 lata jak nie więcej. Wpada na nietypowe pomysły i rozwiązania kilka razy szybciej niż inni. Mogę zdecydowanie polecić wszelką możliwą współpracę! ![]() RE: Wykonam: wskaźniki, strzałki, roboty automatyczne, skrypty na platformy MT4 oraz MT5 - Simpson - 03-11-2019 22:20 Wykonujesz również cheaty do gier? Wykonam: wskaźniki, strzałki, roboty automatyczne, skrypty na platformy MT4 oraz MT5 - Majka - 06-07-2022 08:38 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |