Poradnik zarabiania z programem partnerskim Amazona poprzez zbieranie ciasteczek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poradnik zarabiania z programem partnerskim Amazona poprzez zbieranie ciasteczek (/Temat-Poradnik-zarabiania-z-programem-partnerskim-Amazona-poprzez-zbieranie-ciasteczek-162778) |
Poradnik zarabiania z programem partnerskim Amazona poprzez zbieranie ciasteczek - Madara Uchiha - 25-05-2019 11:14 Lol :o RE: Poradnik zarabiania z programem partnerskim Amazona poprzez zbieranie ciasteczek - matifajnyK - 25-05-2019 18:56 Mam pytanie. Czy jest możliwość na początku zarabianie z tej metody bez inwestycji a najwyżej potem zainwestowania w tą reklamę? (Priv) RE: Poradnik zarabiania z programem partnerskim Amazona poprzez zbieranie ciasteczek - jemm - 25-05-2019 20:59 Autor tematu zapomniał dodać, że podane serwisy nie akceptują takiego trafficu. Do kosza. Cytat:Jeśli chodzi o Amazona, jest to nielegalna metoda używanie pop-upów, ale jeśli dostaniecie bana za to, że napisaliście facebook.com to hajs dostaniecie jak ja, chociaż w sumie nie wiadomo. Dlatego też znalazłem sposób jak to ominąć i dostałem po 1000 zł przez kilka miesięcy, a nie przez jeden Smile RE: Poradnik zarabiania z programem partnerskim Amazona poprzez zbieranie ciasteczek - pspsga - 25-05-2019 21:06 A można prosić ewentualnie o jakieś screeny potwierdzające zarobki? RE: Poradnik zarabiania z programem partnerskim Amazona poprzez zbieranie ciasteczek - azzaz - 26-05-2019 23:30 Toż to metoda stara jak świat. Chodzi o to, żeby w kod strony władować sobie cookie z linków partnerskich i wtedy każda osoba, która wejdzie na stronę ma nasze ciasteczka. Wkładamy na stronę ciasteczka wszystkich sklepów jakie są(empik, auchan, biedronka, etc. itd.) i szczególnie przed świętami ludzie i tak by tam robili zakupy bez żadnej reklamy więc można za darmo trochę grosza przytulić. Z tym, że to jest tak samo zakazane jak fraudowanie w każdej sieci i za takie metody od razu ban bez dyskusji raczej od każdej. Poradnik zarabiania z programem partnerskim Amazona poprzez zbieranie ciasteczek - Majka - 29-05-2019 14:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |