![]() |
Moje początki z botami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Moje początki z botami (/Temat-Moje-poczatki-z-botami-162638) |
Moje początki z botami - f4money - 16-05-2019 14:30 Część, Od paru lat interesuje się programowaniem i rozwijam się w tym kierunku, i myślę czy by się nie zabrać za pisanie różnej maści botów. Jeśli ktoś z was ma pomysł/potrzebę na bota którego by potrzebował a takowy nie istnieje to proszę o kontakt. Z chęcią spróbuję takiego zrobić w ramach "treningu" Edit: Wolałbym się skupić na pisaniu botów do przeglądarek internetowych Moje początki z botami - Hybrid1990 - 14-02-2023 19:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |