Blog kryptowaluty + domena. Gotowe pod zarabianie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Blog kryptowaluty + domena. Gotowe pod zarabianie. (/Temat-Blog-kryptowaluty-domena-Gotowe-pod-zarabianie-162575) |
Blog kryptowaluty + domena. Gotowe pod zarabianie. - olekjs - 11-05-2019 22:33 1.Nazwa przedmiotu : Blog kryptowaluty + domena. Gotowe pod zarabianie. 2.Opis przedmiotu : Mam na sprzedaż nowo utworzony blog, gdzie jest możliwość stworzenia listy z airdropami, co jest teraz na topie. Tematyka kryptowaluty. Blog jest nowoczesny, wystarczy dodać treści i można promować. Również mam zarezerwowaną domenę .com. Jej koszt to 40 zł. Służę pełną pomocą w cenie. Cała instalacja, przeniesienie strony itd leży po mojej stronie. Ty dostajesz gotowy produkt. Jeśli jesteś zdecydowany napisz na email, a podam Ci link do strony. 3.Zdjęcia : Priv - tylko zdecydowane osoby. 4.Kontakt : Zapraszam do kontaktu TYLKO zdecydowane osoby. Gmail: [email protected] 5.Cena : 800 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal/Przelew RE: Blog kryptowaluty + domena. Gotowe pod zarabianie. - patttson - 12-05-2019 00:32 Czegoś nie rozumiem? Za co Ty bierzesz 800zł? Za domenę wartą 40? Bo z tego co napisałeś to jedynie możesz jeszcze uwzględnić w treści szablon xD RE: Blog kryptowaluty + domena. Gotowe pod zarabianie. - olekjs - 12-05-2019 07:38 (12-05-2019 00:32)patttson napisał(a): Czegoś nie rozumiem? Za co Ty bierzesz 800zł? Za domenę wartą 40? Bo z tego co napisałeś to jedynie możesz jeszcze uwzględnić w treści szablon xDStrona napisana od podszewki przeze mnie. System utworzenia listy pod airdrop. W dodatku moja pomoc z całą instalacją strony. Zapoznaj się z rynkiem skoro moja oferta Cię „rozbawiła” RE: Blog kryptowaluty + domena. Gotowe pod zarabianie. - Klin - 12-05-2019 07:58 Myślę ze jestem zapoznany z rynkiem również uważam ze cena jest grubo przesadzona. Powodzenia w sprzedaży RE: Blog kryptowaluty + domena. Gotowe pod zarabianie. - olekjs - 12-05-2019 08:20 (12-05-2019 07:58)Klin napisał(a): Myślę ze jestem zapoznany z rynkiem również uważam ze cena jest grubo przesadzona.Twierdzisz że 800 zł to za dużo, a nawet nie widziałeś jak strona wygląda i jak działa Dziękuję, również życzę powodzenia w biznesach Blog kryptowaluty + domena. Gotowe pod zarabianie. - Admin - 14-09-2019 15:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |