Podejście do PPI i FireAds - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Podejście do PPI i FireAds (/Temat-Podejscie-do-PPI-i-FireAds-162509) |
Podejście do PPI i FireAds - charel - 07-05-2019 21:15 Siema! Zamierzam swój czas przez kolejne czekające na nas miesiące wykorzystać na ambitny cel. Mianowicie chce wziąć się za zarabianie z programów partnerskich, które oferuje FireAds oraz wejść w temat PPI - Pay Per Install. W 2019 zarobiłem już +/- 800zł przez kabel, jednak to metoda, którą wykorzystałem to był totalnie inny świat. Teraz się biore za coś na dłuższą metę. Mam nadzieje, że do wakacji uzbieram przyzwoitą sumę PLN. 07.05.19r Co zrobiłem?
Plany na kolejny tydzień:
CEL
Mam zamiar zarobić na ostatni przedmiot, który jest mi potrzebny do startu mojego kanału na YouTube 0/1000zł -kolejny wpis podsumowujący tydzień pojawi się 19.05.19r, a potem już co niedziele -
RE: Podejście do PPI i FireAds - danoneksss - 08-05-2019 07:32 Powodzenia! RE: Podejście do PPI i FireAds - adamcio99922 - 08-05-2019 13:26 PPI Cinstaller czy OGads czy jeszcze coś innego? RE: Podejście do PPI i FireAds - mysc - 08-05-2019 13:59 Powodzenia! Jaki kanał na YouTube zamierzasz otworzyć? RE: Podejście do PPI i FireAds - charel - 08-05-2019 14:33 (08-05-2019 13:26)adamcio99922 napisał(a): PPI Cinstaller czy OGads czy jeszcze coś innego? Mam na celowniku, a w zasadzie to już wybralem Cinstaller. Na razie tylko z tego będę korzystał. (08-05-2019 13:59)mysc napisał(a): Powodzenia! Jaki kanał na YouTube zamierzasz otworzyć? Dzięki! Natomiast co do kanału na YouTube, to jeszcze nie moge powiedzieć. Może nie, "nie moge", tylko "nie chce". Biorę to bardzo na poważnie i mam zamiar zrobić coś na większą skale, póki co mogę powiedzieć, że nie będzie to kanał, który tyczy się jednej niszy, a celuje we wszystkich, poza tym będzie bardzo wszechstronny i mam nadzieje, że kontrowersyjny. 2 Co do postępów to taka szybka aktualizacja, mianowicie podczas czytania na temat PPI i CPA wpadłem na kilka pomysłów, które mogą zapewnić mi pasywny dochód. Powiem tylko, że chodzi o reselling. |