![]() |
Przeglądarka z koparką BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przeglądarka z koparką BTC (/Temat-Przegladarka-z-koparka-BTC-162442) |
Przeglądarka z koparką BTC - Dicentis - 04-05-2019 22:19 Witam. Jak w temacie. Jest to przeglądarka bliźniaczo podobna do Google Chrome. Poza podstawowymi funkcjami ma także specjalną zakładkę odpowiadającą za funkcję kopania. Jeśli ma ktoś średniej/mocnej klasy kompa/lapka serdecznie polecam. Ciekawostką jest też to, że zakładając konto (logowanie się przez FB,Google, itd) zakładamy własny pool. Zasada działania jest prosta; piramida. Czyli z mojego refa rejestruje się Jaś (tu mam 5(?)%), z Jasia refa rejestruje się Heniu (5% dla Jasia i 5% dla mnie), itd. Jak głęboko to idzie ciężko mi powiedzieć, ale ze screenów zamieszczonych na stronie twórcy jest fotka jak gość ma (jak dobrze pamiętam) 2600+ ludzi w swoim pool'u. Dodam też, że jest odpowiednik na telefony. Na note 3 osiągam zawrotne 80h/s, ale to zawsze coś. Mój reff Bez reffa RE: Przeglądarka z koparką BTC - precell - 04-05-2019 22:40 Nie masz postów na refa ;-) Zaraz wpadnie tu jakiś niedobry mod i pozamiata Ci temat ![]() RE: Przeglądarka z koparką BTC - wasda - 04-05-2019 23:07 poza tym wszystkim dubel tematu który już wielokrotnie tu był wrzucany np https://zarabiam.com/Temat-Zarabianie-na-wlaczonej-przegladarce-CryptoTab-Browser-refback-50-157129?highlight=cryptotab RE: Przeglądarka z koparką BTC - Dicentis - 04-05-2019 23:23 Szukałem, nie znalazłem. Dzięki za info. Temat do zamknięcia. RE: Przeglądarka z koparką BTC - Hybrid1990 - 05-05-2019 06:03 Za mało postów na reflink. +20% i kosz. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |