![]() |
Zabezpieczenia FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Zabezpieczenia FB (/Temat-Zabezpieczenia-FB-162426) |
Zabezpieczenia FB - DBZ - 04-05-2019 07:51 Witam Jest jakiś sposób na wyłączenie lub ominięcie pewnych blokad FB. Na konta komercyjne logują się 2 osoby + używam do tego jednego programu. Od pewnego czasu FB weryfikuję niektóre wejścia jako niebezpieczne i czeka na potwierdzenie danych sms/ lub urządzeń które logowały się wcześniej. Jest to dość uciążliwe i blokuje niektóre programy. Znacie jakiś sposób ![]() RE: Zabezpieczenia FB - transformice100 - 04-05-2019 08:25 Prawdopodobnie nie ma takiego sposobu. Jest to naturalna obrona Facebooka przed potencjalnymi włamaniami na konto. Zapewne wynikająca z nagłej zmiany lokalizacji lub używanego proxy w programie (jeśli takowe w nim jest). Program z tego co rozumiem uruchamiasz cały czas na nowo, autoryzując tym samym nowe logowanie? RE: Zabezpieczenia FB - mysc - 05-05-2019 00:07 Te dwie osoby mogłyby się logować wyłącznie poprzez ten sam VPS, a nie bezpośrednio ze swoich urządzeń i lokalizacji. Wówczas takie wejścia będą wyglądać jak jednej i tej samej osoby ![]() RE: Zabezpieczenia FB - transformice100 - 05-05-2019 00:29 (05-05-2019 00:07)mysc napisał(a): Te dwie osoby mogłyby się logować wyłącznie poprzez ten sam VPS, a nie bezpośrednio ze swoich urządzeń i lokalizacji. Wówczas takie wejścia będą wyglądać jak jednej i tej samej osoby Też jest to jakieś rozwiązanie. Tylko ciekawe czy weryfikacja wypada po uruchomieniu programu czy kiedy. Niech autor opisze dokładniej ![]() Nie wydaje mi się żeby cały czas wyskakiwała weryfikacja z powodu logowania w innej geolokalizacji, ale mogę się mylić. Osobiście bardzo rzadko mi się taki problem zdarzał. |