![]() |
Koparka | 2019 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Koparka | 2019 (/Temat-Koparka-2019-162416) |
Koparka | 2019 - vacci - 03-05-2019 19:26 Witam serdecznie! ![]() Zastanawiam się nad budową koparki, ale czy to w ogóle jest jeszcze opłacalne? Może ktoś z forum kopie i podzieli się informacjami? Podobno ludzie odpuścili przez podwyżki cen prądu, ja za bardzo się tego nie obawiam, mam fotowoltaikę na dachu. Może ktoś ma ten sam problem i się zastanawia nad tym? Zapraszam do tematu ![]() Jakieś pieniądze mam na to przeznaczone więc nie ma aż takiej tragedii. Czy RX 480 to dobry wybór? Na co jeszcze zwracać uwagę oprócz kart graficznych? Czy jednak iść w nowsze konstrukcje? RE: Koparka | 2019 - Agent Smith - 05-05-2019 10:05 Lepiej kupić krypto na giełdzie za te pieniądze niż obecnie kupować koparkę która i tak ci się nie zwróci nawet jak masz prąd za darmo. Na tej karcie to chyba hobbistycznie chcesz kopać? Radze jednak inwestycje na giełdzie. |