Jaką prowizję franczyzy posiada Esotiq? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Własna Firma (/Forum-Wlasna-Firma-447) +--- Dział: Franczyza (/Forum-Franczyza-448) +--- Wątek: Jaką prowizję franczyzy posiada Esotiq? (/Temat-Jaka-prowizje-franczyzy-posiada-Esotiq-162332) |
Jaką prowizję franczyzy posiada Esotiq? - Franczeska - 29-04-2019 18:24 Witajcie, nie wiem czy ktoś będzie w stanie mi odpowiedzieć na to pytanie, jednak zastanawia mnie jaki % udziałów posiada partner franczyzowy firmy esotiq. Jeśli ktoś miał przyjemność współpracy lub zna kogoś kto współpracuje i zna orientacyjne widełki procentowe to może będzie w stanie podzielić się wiedzą Jeśli ktoś ma jakieś odczucia/wrażenia z takiej współpracy to proszę się nimi podzielić. Z góry dziękuję za wszelkie informacje tutaj lub w wiadomości. RE: Jaką prowizję franczyzy posiada Esotiq? - Equalibrium - 10-06-2019 20:54 Z tego co slyszalam około 30-35% jednak jest to zależne od salonu o prywatnych ustaleń. |