No ja nie wiem jak tam Twoi moderatorzy Adminie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: No ja nie wiem jak tam Twoi moderatorzy Adminie (/Temat-No-ja-nie-wiem-jak-tam-Twoi-moderatorzy-Adminie-162331) |
No ja nie wiem jak tam Twoi moderatorzy Adminie - Xanter98 - 29-04-2019 16:40 Tyle w temacie. Najlepszy moderator 2k19. Prowokuje typa co jedynie przerzucił screen z discorda od Muraszczyka. Płacicie mu od ilości warnów? RE: No ja nie wiem jak tam Twoi moderatorzy Adminie - Hyuek - 29-04-2019 16:41 #muremzamurą RE: No ja nie wiem jak tam Twoi moderatorzy Adminie - Dante_/ - 29-04-2019 16:42 Jest jeden problem. Noozer wysłał screena z Discorda, a Aqua obrażał. RE: No ja nie wiem jak tam Twoi moderatorzy Adminie - Hybrid1990 - 29-04-2019 16:43 Taaak, a ten temat wcale nie jest prowokacją i zbędną gównoburzą. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |